ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
در امریکا ملت به راحتی اعتراضات خودشان را بیان کردند ، خود امام امام علی فرمودند ملت نباید در انتقاد کردن از من بترسند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
واقعا عده ای بتوانند وارد ساختمان کنگره شوند نشان از این است که سدهای آنچنانی پر هزینه و پر خرج در یک کشور دموکراتیک وجود ندارد چون از جیب مردم است. البته دیشب آقای ترامپ در یک بیانیه رسم این اقدامات و هجوم را محکوم و تقبیح نمود و گفت آماده انتقال آرام قدرت به آقای بایدن است.
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
واقعا؟ راحت بیان کردن؟
سجاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
خیلی راحت هم وارد نشدند چندین کشته و زخمی داشتند .
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
اگر جناب اقای همتی دیگر اظهار نظر نفرمایند، ایا برای خودشان و خودمان بهتر نیست؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
همیشه کشورهایی را که به صلح می اندیشند وعمل میکنند را به بزرگی یاد میکنم. واقعا حیف کشوری مثل قطر بود با آن پیشرفتهای بزرگی که در سالهای سال کسب کرده در بین همکیشان وهم زبانهای خودش ، ارتباط سیاسی واقتصادی و...نداشته باشد.
بنده خودم نه سیاسی هستم ونه انقلابی مصطلح امروزی که بر سر زبانهاست بلکه همیشه طرفدار صلح ودوستی بین ملتها با هر آیین وکیش ومذهب بوده ام و ان شاء الله مردم عزیز وتحت رنج یمن و آیغور یهای چین و...هم از بیعدالتی هوسبازان وهوس پرستان رهایی یابند. خداوند رحمان در قرآن کریم میفرماید...الصلح خیر...صلح برتر وبالا تر است.
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
شی جین پینگ رهبر چین سال ۲۰۲۰ را سال پیروزی بزرگ برای حزب کمونیست و مردم چین خواند. او آرزو کرد که سال ۲۰۲۱ نیز تحت رهبری حزب کمونیست، سال خوبی برای چین باشد!

▪️ چین با گسترش ویروس کرونا در جهان باعث شد تا تنها در یک سال، ثروت سرمایه‌داران وابسته به چین کمونیستی بیش از ۲۷٪ افزایش پیدا کند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
هر چی در امریکا اتفاق میفتد بیفتد به ما چه ربطی دارد کاش مسئولین به جای اینا به فکر جیب و سفره خالی مردم و اینده برفنا رفته جوونا باشن!!!
یوسف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
دوره نادانی گذشته.. .