سلام.گمان می کردم یاسر که بنا به گفته ها رزمنده بود مرام رزمندگی اسلامی ایرانی هم چشیده و حفظ کرده باشد .تعجب می کنم که این کلام از اوست!!" ......محمود افغان، در جنگی که شبیه یک پیادهروی بود، ایران را فتح و جنایاتی در اصفهان کرد که تاریخ از بازنشر آن شرم دارد..... "
ایرانی و جوان ایرانی که به مدد اسلام بالنده شده و انقلاب را لمس کرده این گونه است؟واقعا که....
خدا رو شکر هنوز قرارداد 25 ساله با چین نهایی نشده و الا آب و گاز و خاک و ..... باید تقدیم چینی ها کنیم. # استخراج بیت کوین توسط چینی ها با برق ایران !!!!!
عذرخواهی عالم دینی آقای صدیقی برای همگان درس است. یکی از استادان حال حال حاضر تاریخ معاصر ایران شخصی می گفت عالمان شیعه در مسائل زندگی اجتماعی خیلی تعصب خاصی ندارند مثل عالمان اهل سنت. بقول معروف یک دنده نیستند. اگر جایی اشتباهی را مرتکب شوند عذرخواهی می کنند. انشالله چنین عذرخواهی فرهنگ عمومی شود.