قانون باید درست بشه
مثلا اگر باعث بانی طلاق مرد بود باید زندان بره و مهریه بده
اما اگه زن بخواد کاسبی کنه و به هر دلیلی باعثش زن بود مهریه باید لغو بشه
خوب اگر اینطور باشه کلا غیر از مهریه نباید هیچ بدهکاری حتی کسی که چک دارد زندان باشد بابا جمع کنید این بساط رو فقط در یک کلام بفرمایید زنان حقوقی ندارند و مازاد هستند
یکی تعهد می ده یه پولی رو هر وقت بخوای پرداخت کنه. و بعد می گه ندارم!
این جرم نیست؟! خودش قبول کرده. خودش تعهد داده.
اگه اینجوریه که بریم از مردم قرض کنیم و بعد بگیم ندارم.
اصلا برای چه زنها باید مهریه داشته باشند. زنهای امروز که مثل گذشته دیگر مطیع مردشان نیستند و در همه چیز برابری می خواهند اگر برابری است پس مهریه برای چیست> هریه برای زن مسلمان تعریف شده که کاملا مطیع همسرش باید باشد و بدون اجازه او از خانه هم نباید بیرون برود. زنان امروز که این تبعیت را قبول ندارند برای چه باید مهریه داشته باشند/؟؟؟؟؟؟؟؟
دستتون درد نکنه عجب هوای زن بی پناه را دارید
واقعا متاسفم
خب بجای پنج سکه مهریه را کلا بلا اثر کنید این که خیلی راحتره تا وقتی زن تحمل کرد وقتی دید نمیشه با اعتیاد و هزار مشکل دیگر ساخت
بقول معروف مهرش حلال و...
شما در واقع از حق کسی میگیرید و به کس دیگری میدهید . همان دینی که گفته است طلاق حق مرد است مهریه را هم حق زن قرار داده است . شما با چه حقی در این قوانین دینی دست می برید . کی و کجا حدا به شما حق داده است که برای یک طرف سهولت ایجاد کنید تا با خیال راحتتری بتواند ظلم کند . آیا شما به فکر آخرت خود هم هستید ؟ لطفاً همانطور که برای مرد سهولت ایجاد می کنید به ازای آن و نه بیشتر از آن برای زن هم ایجاد کنید . مثلاً در ازای تسهیل در پرداخت مهریه برای زن هم تسهیل در حق طلاق ایجاد کنید .
مثلا اگر باعث بانی طلاق مرد بود باید زندان بره و مهریه بده
اما اگه زن بخواد کاسبی کنه و به هر دلیلی باعثش زن بود مهریه باید لغو بشه
کاش مسئولین یک کم مسئولیت قبول میکردن