اقای همتی دیدی که سرکوب ارزی چه بلایی سر بورس اورد ؟روزی که بورس به طور وحشتناک بالا میرفت یکی تو دولت نبود که یه تذکر به ملت بده که زیاد احساسی نشید و این سودهای روزانه ۱۰ دزصدی بورس همیشگی نیست ؟؟ اخه با کدوم منطق ارزش بعضی سهام باید تا ۷۰۰ برابر رشد کنه ؟؟ میدونی کسانیکه از مرداد وارد شدند ۷۰ درصد اصل پولشون رو از دست دادن ؟؟: روحانی با دست در جیب ملت کردن همه رو بیچلره کرد از همه مهمتر اعتماد ملت که به فنا رفت
اقای روحانی سخنان امروز شما نسبت به منتقدین بخصوص نظامیان کمی دور از انصاف بود ، امنیت و اسایش ملت که شب راحت میخوابند بدون شک مرهون زحمات و قدرت نظامی عزیزان ماست ، در اینکه سیاست باید دست اهلش باشه شکی نیست ولی خوب نیست ۶ ماه مونده به پایان دوره بخواهید چنین ناجوانمردانه حمله کنید ، جناب روحانی شما حداقل ۷۰ هزار میلیارد از بورس به جیب زدید حالا دنبال چرتکه انداز مبگردی ؟؟
درصد مشاركت بيش از حد پايين بوده و اينها نماينده واقعي مردم نيستند
مشارکت زیر ۳۰ درصدی را نمیتوان رقابت نامید
امسال مجلس ، سال بعد نوبت ریاست جمهوری
کلا امید مردم ناامید شد.
اصلاحطلبان با کارنامه فضاحتبارشان همه چیز را به رقیب بدتر از خودشان باختند
مردم قربانی هر دو جناح بوده ، هستند ، خواهند بود
وحانی گفت: من از تمام قوا، نیروهای مسلح، مردم و از آنهایی که با دولت خوب نیستند یا در رقابت یا قهر هستند میخواهم که در این شش ماه باقی مانده کار دولت، بگذارید که ما کار کنیم.
اگه می خواستید کار کنید 7سال و 6 ماه وقت داشتید
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
دقیقا منظورش همین بود که هفت سال و 6 ماه ما رو چزندونین و نذاشتین کار کتیم و هی سنگ انداختین. تو رو به خدا به خاطر مردم این 6 ماه آخر رو بذارید کار کنیم.