ناشناس
|
Germany
|
۰۰:۳۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
بخصوص اون سربازِ دوز مردمی بودن نماینده هارو با گوشت و پوستش دقیقا احساس کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
نمایندگان کنفو کار امید هم که دست بزن خوبی هم داشتن، این اصلاحطلبا همینقدر استعفا استعفا میکردن؟
سیلی زدن توی گوش سرباز استعفا داشته باشه، بعد سیلی زدن توی گوش ۸۰میلیون ایرانی توسط رییس دولت استعفا نداشته باشه؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
آقای زاکانی خیلی در مورد همه همکاراها با قاطعیت نگو
کذب گوها این مجلس مردمی وانقلابی زا بیرون کنید
یکروز میگه من نزدم یکروز میگه هل‌اش دادم یکروز میگه مردم من مغذرت میخوام
عصبانی بودم ،زدمش
نماینده کذبگوبره خونه راجعب کاراش فکر کنه
محمد باقر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
آقای ضرغامی در مورد حبه کردن آرشیو بسیار ارزشمند صداوسیما به رسانه های معاند فارسی زبان در زمان ریاستش بر صداوسیما چرا این بیان شیوا و زبان نیش دارش نمی جنبه!؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
هبه دلبندم! اونی که شما نوشتی حبه قند هست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
سلام ممنئن از لطف شما برداربزرگوار جناب دکتر زاکانی از اینکه مردمی بدون مجلس را با گوشت و پوستان لمس می کنید و این نشانه بزرگی شماست اما نظر ما این نیست این مجلس اصلا مردمی نیست که بماند چون با حداقل رای بالا آمدند و از جنس مردم هم نیستند البته نمونه منحصر بفردآن را در هفته جاری با سیلی آقای عنابستانی بدجور احساس کردیم بطوری پرده گوشمان دارد وزوز می کند و این یعنی ناشنوایی مردم
افشین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
دادستان عمومى و انقلاب فیروزکوه خاطرنشان کرد: با توجه به تصرف حریم رودخانه در پى ساخت دو ویلاى غیرمجاز، رسیدگى به موضوع در دستور کار قرار گرفت. وى تصریح کرد: در نهایت با ورود دادستانى و علیرغم ممانعت‌هایى که در مسیر اجراى حکم قضائى وجود داشت، دو ویلاى مذکور تخریب و حریم و بستر رودخانه آزادسازى شد!!!!!!!!!!!!!
حالا به نظر شما این دو مقام مسئول که می دانستند کارشان خلاف قانون است ولی ممانعت در مسیر اجرای حکم قضایی می کردند لایق ماندن در پست ها و مقام های دولتی هستند؟ علی برکت الله ها را فراموش نمی کنیم. علی برکت الله.

روحانی: از همه قوا، از نظامیان و از کسانی که با دولت بد هستند، خواهش می‌کنم در این ۶ ماه باقی مانده از دولت، بگذارید ما کار کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!
از مردم نمی خواهد چون می داند که مردم اجازه نمی دهند او به کارهایش ادامه دهد از بس که مردم را از هر نظر در تنگنا قرار داده است و حالا می خواهد دولتی ها سیاسیون و نظامیان را با مردم درگیر کند. علی برکت الله.

وقتی یک نماینده با سیلی به سرباز تخلف می‌کند و با گزارش دروغ آن را تکمیل می‌کند، بهترین راه این است که جامعه مسیر استعفا را به او نشان دهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا جامعه باید مسیر استعفا را به او نشان بدهد؟ چرا مجلس نباید او را اخراج کند؟ با استعفا خیلی از حقوق مردم ضایع می شود ولی با اخراج خیلی از امتیازات این شخض باطل می شود. علی برکت الله ها را فراموش نمی کنیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
نه قوانینی که تصویب میکنید در جهت مردم هست نه نماینده اکثریت مردم هستید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
پنجره را قبلا دولت پنهان بسته و ملت را بیچاره کرده
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
جناب شمخانی آیا از نماینده طالبان نظرشان را در مورد شیعه و شیعیان پرسیدید؟
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
ما هم حس میکنیم کاملا مردمی هست فقط مشکل اینجاست که مردم اونها با مردم ما فرق داره
نظرات بیشتر