پیگیر افزایش حقوق هیات علمی هستی ک اختلاف حقوقش با یک کارمند وزارت علوم 10 میلیونه!!!!
انگار کارمندای این وزارت خانه بچه یتیم هستن که این آقا اصلا یادش نیست که ما هم هستیم.
این همه درس خواندن و زحمت کشیدن و صرف کردن زمانی که می تونستی وارد بازار کار بشی و درآمد داشته باشی، بعد دوباره ارزیابی و مصاحبه و استرس و استرس نتیجه: ماهی چهار میلیون و نیم دریافتی که حتی نمی تونی باهاش توی تهران خونه اجاره کنی. با این دغدغه ها می تونی به فکر حل معضلات کشور باشی یا باید فقط به فکر بقای خودت باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باسلام، نبود حقوق مناسب برای همه اقشار تحصیل کرده به تناسب موقعیتشان وجود دارد. اینکه افزایش پرداخت حقوق اعضا محترم هیات علمی بی ارتباط با عملکرد فنی آنها باشد کار درستی نیست. در بسیاری از استانها مشکلات متعددی وجود دارد که متاسفانه دانشگاه ها با وجود داشتن گروه های علمی خوب و ارزشمند راه حلی برای آنها ارائه نکرده اند یا اساسا راه حل برای آنها ندارند!. در کشورهای پیشرفته دانشگاه ها محور اصلی حل امور و معضلات هستند اما متاسفانه بخش دانشگاهی ما خود را از جامعه ایزوله کرده و برای خود تکلیفی برای برون رفت از این دشواریها تعریف نمی کند. موضوع دیگری هم که باید به آن توجه شود این است که اگر پرداختها مثل پرداخت در دانشگاه های علوم پزشکی شود به واقع کمک به خروج سرمایه و منابع از کشور کرده ایم. طی سالهای گذشته بودند از اساتید دانشگاه های علوم پزشکی که با انبوهی از دلار، راه به خارج بردند...
والله من هیات علمی دانشگاه آزاد در کرج رو میشناسم که ماشاله همش خونه است، قبل از کرونا البته. واقعا گمون نکنم هفته ای ای ۱۰ ساعت دانشگاه میرفت حقوقش هم خییلی بیشتر از من هست که هم رشته هستیم اما من واقعا دارم در یک سازمان کار تخصصی میکنم و اصلا هم استرس کاری من رو نداره. تاکید میکنم که هیات علمی هم هستن.
متاسفانه مطالب ذکر شده در گزارش واقعیت دارد. چند نفر از دوستان من که هیئت علمی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی داخل کشور بودند عطای هیئت علمی بودن را به لقای آن بخشیده و به کشورهای مختلفی که رفاه بیشتری در اختیارشان می گذارند کوچ کرده اند. کشوری که در اون علم و فناوری نهادینه نباشه هیچوقت نمیتونه از قافله کشورهای جهان سومی خودش رو خارج کنه. بعد از فرار مغزها حالا با پدیده فرار استادان مواجهیم.