حتي اگر از جناب آقاي زنبور هم بپرسيد، به شما دروغ خواهد گفت و عسل خالص را به شما معرفي نخواهد كرد.
اين حرفها هم بيخود است. شكرك و تركيب نشدن در آب و امثال آن...
من خودم عسلهاي طبيعي را از كوه ميآوردم در هيچ شرايطي شكرك نميزد. هرگز
1- بوی عسل طبیعی یک بوی خاص است
2-رنگ آن شفاف است
3-اگر با قاشق یا هر چیزی از آن بردارید در صورتی که به صورت کشدار و ادامه دار طولانی باشد قریب به یقین عسل طبیعی است
4- با وجود همه این دلایل متاسفانه اشخاصی هستند که از تلفیق سیب زمینی و ملاس چقندر و چند ماده دیگری فرآورده ای می سازند که کاملا تمام این خاصیتها را دارد . منهای بوی مطبوع عسل .
ضمن اینکه مخارج تهیه عسل طبیعی که عبارتست از نگهداری و پرورش زنبور.اصول بهداشتی دقیق- کارگر ،انتقال فصلی کندوها ،نگهداری گرد گل برای زنبور و عدم گرفتن گرد گل از زنبور با روش سمی کردن ورودی،و......مخارجی است که حداقل فروش هر کیلو عسل در بازار را با احتساب مخارج و احتساب سود 30% به مرز 25 هزارتومان می رساند . پس نتیجه بگیریم که عسلهای موجود در بازار اکثرا با روشهای تمام متقلبانه و یا نیمه متقلبانه ساخته می شود.
وکیل دادگستری
باسلام بنظر اینجانب از انزیم ها که ارزش بالایی دارد نمی توان گذشت بعبارتی ارزش هر عسل به میزان انزیم ان بستگی دارد در مورد عسل هایی که ساکاروز انها زیر 5 میباشد میتوان تیتر انزیم را هم مد نظر گرفت چون ما تیتر انزیم را اعلام میکنیم با تشکر