زمانی هم که واردات ازاد بود یهویی از سال 91 قانون جدیدی دراوردند که واردات بالای 2500 سی سی ممنوعه. یعنی تعیین تکلیف تا این حد. لابدمردم ایران ماشیت=ن خوب سواربشن سردرد میگیرن
تا وقتی دولت در شرکتهای خودرو سازی سهام دارد و در تعیین مدیریت این شرکتها دخالت میکند هیچگاه قیمت خودرو اصلاح نخواهد شد و تمامی قردادهای فروش خودرو یکطرفه و به نفع فروشنده خواهد بود...
تاکسی های ترکیه برای ما خودروی لوکس حساب میشن! بذارین ورود خودرو آزاد بشه، بدون گمرکی، یا شرکت های خودروسازی کره و ژاپن خط تولیدشون رو بیارن ایران همینجا تولید کنند با کارگر ارزان.... شما که دارین توافق میکنید با امریکا، پس تحریم هم کم کم برداشته میشه ببینیم دیگه چه بهانه ی دارین.
حمايت منطقى از صنايع و توليدات داخلى هر كسور كه به معنى ايجاد اشتغال و توسعه اقتصاد ملى أست در همه جاى دنيا وجود دارد و اينهمه جنگ و دعوا بين اروپا، امريكا، چين و … بر سر تعرفه ها دقيقا به اين موضوع مربوط مى شود. اينكه بگوييم با باز كردن درها بر روى اتومبيل هاى خارجى مشكل حل مى شود بسيار سطحى نگرى و ساده لوحانه است. اين كار فقط موجب انهدام صنايع خودروسازى و صنايع وابسته به ان ميشود كه در حال حاضر حد اقل براى ٥٠٠٫٠٠٠ نفر شغل ايجاد كرده است. اين صنعت با بيش از ٦٠ سال قدمت در ايران و داشتن بنيه بسيار توانمند از نظر كارگر فنى، تكنسين هاى مجرب و متخصصين اموزش ديده به راحتى ميتواند ايران را به يك قطب بزرگ اتومبيل سازى براى منطقه تبديل نمايد. تكليف و مسوليت فورى دولت و دست اندر كاران اقتصادى حمايت حساب شده ( اعمال نظارت هاى فشرده و دقيق ) از توليدات داخلى است. اگر چه بالا بردن توليد و به تبع ان كاهش قيمت ها يك هدف اساسى و بلامنازع بحساب ميايد ولى تا تحقق اين موضوع بايستى با اجتناب از قيمت گذارى هاى غير واقعى دست سازندگان براى عرضه مستقيم در بازار باز شد تا با جذب سودى كه هم اكنون به جيب واسطه ها و دلال ها سرازير ميشود نقدينگى لازم براى تامين مواد اوليه و بالا بردن توليد فراهم شود. در كنار اين موضوع هر گونه حمايت دولت اعم از ايجاد رقابت با واردات محدود اتومبيل هاى ساخت خارج و استمهال بدهى ها و تسهيلات بانكى ميبايست مشروط به ارائه برنامه زمان بندى براى افزايش توليد و بهينه سازى عمليات ( كاهش هزينه هاى بالاسرى ) بشود. در يك جمله شكوفايى صنايع داخلى با توليد بيشتر ، كاهش قيمت و ايجاد اشتغال.
تنها راه ارزان شدن خودرو نخریدن این ماشین ها توسط مردم برای شش ماه می باشد. کارخانه های خودروسازی سایپا و ایران خودرو از قبل رانت انحصار هر کاری را که بخواهند انجام می دهند . حالا که بازار دارد کمی قیمت خودروها را کاهش می دهد دولتیها و این کارخانجات و شورای رقابت و غیره و غیره و غیره دست بدست هم داده اند تا جو را ملتهب کنند و مردم را دچار سردرگمی کنند . تنها راه نخریدن این خودروها برای شش ماه است .