ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
این جناب اردکانیان چون در کویر بزرگ شده است خیلی آب دوست دارند معرف ایشان و رئیس جمهور ماقبل احمدی‌نژاد هم همینطور،
خیلی دوست دارند کل آب زاگرس را به کویر منتقل‌ کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
دیری نخواهد پایید که اطراف تالابها نیز مانند دره ها و کنار رودخانه ها و مناطق جنگلی و دامنهٔ‌کوه ها تبدیل به ویلا گردد ؟،، آیا از دید مسولین نسلهای آینده حقی از محیط زیست ایران دارند ؟ آیا محیط زیستی باقی میماند برای نسلهای آینده ؟،،چه بر سر مملکت و مردم ایران آمده که هیچ تعهدی ندارند ؟،،فقط منافع آنی و شخصی ؟،.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
به استناد ماده16قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست تالابها در مالکیت محیط زیست است ولی حق واگذاری را ندارد. رسما تخلف رخ داده در این ول بشو. حقوقی سازمان محیطزیست تکان نخورده؟ چند وقت بعد وزارت نیرو خصوصیسازی میشود و صاحب تالابها و منابع اب کشور میشود و کافیه یک خرابکار یا نفوذی وارد شود و کل اب کشور را خشک و مردم فرار کنند سایر کشورها و قحطی رخ دهد و نابود شود کل کشور
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
تالاب و دریا و منابع اب حریم کمی و کیفی دارند در محیط زیست. مثلا ساخت و ساز طرح صنعتی کنار دریا یا تالاب باید 300متر حریم را رعایت کند. مالکیت سواحل و .... هم قانون خاص خود را دارد در محیطزیست. اگر وزارت نیرو مالک شود شرکت اب منطقه ای چند وقت بعد خصوصیسازی میشود و همه حرایم را میفروشد واز دست دولت خارج و ممکنه بفروشد به سایر کشورها و یا اجاره درازمدت بدهد به هند و عراق و روسیه و عربستان و ... . و از دست مردم خارج شود. محیط زیست کلا ساکت نشسته تا کار تمام شود؟