دلار میره بالا، قیمتها میره بالا، دستمزد میره بالا، قیمت بازه میره بالاتر و ..... این چرخه معیوب باید شکسته شود. آن هم با سرمایه گذاری خارجی، افزایش تولید، تولید با کیفیت برای صادرات و ...... در اولویت بهبود سیاست خارجی!
چین رسماً اعلام کرد فقر را ریشه کن کرده است. در 8 سال گذشته در آخرین فاز مبارزه با فقر، سالی 10 میلیون نفر از زیر خط فقر خارج شدند. در ایران هم در 8 سال گذشته، سالی 10 میلیون نفر زیر خط فقر رفتند.....
ببخشید من از اقایان دولتی سوال میکنم، حقوق نمایندگان مجلس ، ببخشید نمایندگان ملت، رؤسا و اقایان که در ادارجات دولتی پست دارن ، وحقوق های نجومی میگیرند، تورم ایجاد نمیکنه، فقط افرایش حقوق کارگر متناسب با نرخ تورم امسال و نه سال بعد تورم ایجاد میکنه، کارگر دیگه محتاج نون شبش شده به لطف اقایان، دیگه با چی میتونه تورم افسار گسیخته ایجاد کنه؟
متاسفانه هرسال این موقع تمام جمله های زیبا جهت حمایت کارگر استفاده میشه اما خروجی در حد همون ۱۵ تا ۲۰ درصد،کارمندان سال جاری دوبار افزایش داشتن اما کارگربدبخت هر چی تلاش میکنه آخر هیچ....،باور کنید بچه های ما از خوردن میوه هم محروم شدن چه برسه به رفاه و مسافرت و ....خدا نکنه مریض بشی دیگه نمیتونی قسط بدی و دیگه خسته ایم از این همه تبعیض و شکاف طبقاتی ،البته شکاف که چه عرض کنم شده گسل طبقاتی،خدا وکیلی پولدار هر روز پولدارتر و فقیر هر روز محتاج تر میشه،دلار هم که دست خودشونه بهانه ش میکنن تحریم ،اندکی تامل و تفکر...... دلخوشی های کاذب
مگه چند درصد از هزینه تولید یک کالا صرف دستمزد کارگر میشه ؟؟؟؟
چطور میشه وقتی یک کالا 100 در 100 گرون شده کارفرمایی که اون کالا رو تولید میکنه توان افزایش چند درصدی دستمزد کارگر رو نداشته باشه !!! کارفرما جلو جلو چندین برابر پولی که میخواد صرف افزایش دستمزد کنه رو با بالا بردن قیمت کالاهاش گرفته !!!!
چرا به دستمزد کارگر که میرسه همه زورشون میاد حق کارگر رو بدن بهش ؟؟؟ مقصر تورم و گرونی و افزایش نقدینگی و چاپ بی حساب و کتاب پول بدون پشتوانه و بودجه ریزی غلت و رانتهای بودجه ای و هزینه کردنهای نجومی برای دستگاه های به درد نخور کیه ؟؟؟ تاوان این هزینه های غلت رو چرا باید ملت و در صدر اون کارگر بده ؟؟؟؟
چرا پرداخت حق کارگر رو به چیزهایی که میدونید انجام نخواهید داد حواله میدید ؟؟؟
دولت راست میگه حقوق کارگر رو مطابق هزینه های زندگی تصویب کنه کم و کسرش رو خودش به کارفرماها بده نه اینکه حقوق رو پایین تصویب کنن و حواله بدن به آینده ، آینده ای که هیچ وقت قرار نیست بیاد و دوباره سال بعد و همین داستانها !!!!
بنظر من برای کسری درامد کارگران تا میشه به کارفرما فشار وارد کنیم. انقدر فشار که عطا را به لقایش ببخشد و فرار کند. کارگران هم تمام اموال باقیمانده را بین خود تقسیم کنند.اشکالی هم ندارد .نیمت غنیمت است.