ما دل بسته رفع تحریم نباشیم، قبول، ولی واقع بین باشیم، وقتی تحریم هستیم کدوم بانک خارجی با ایران مراوده مالی میکنه؟ شما ببینید دهه 70 بین 1 تا 2 میلیارد دلار صادرات فرش دستباف داشتیم، چون سطح تحریم کم بود، الان کار به جایی رسیده که میگن زیر 100 میلیون دلار صادرات فرش داریم. این یک قلم کالای سنتی ما، دیگه چه برسه به کالا های دیگه که رقابت جهانی خیلی بیشتره
یکی از عوامل فساد انگیز در رونق تولید؛ بستر بوروکراتیک اداری کشورمان در زمینه فرآیند و تسهیل تولید است. گاه این فرآیند چنان طولانی و خسته کننده است که یا ارباب رجوع و یا کارمند شرایط را برای ایجاد فساد و دور زدن قانون و یا کوتاه کردن ضوایط را مهیا می کنند.
یکی از سیاستهای غرب در بحث تحریم اینه که تحریمها رو یک مدت بذاره و دوباره برداره. اینجوری هم اهرم فشار تحریم رو حفظ میکنه. هم اینکه دایم نوسان و بحران در اقتصاد ما ایجاد میکنه. اینجوری نه اقتصاد ما به شرایط تحریم عادت میکنیم و نه میتونیم چندان از مزایای رفع تحریم استفاده کنیم.
وقتی به گفته مقامات رسمی ، تنها ۱۱ نفر میزان ۹۰ هزار میلیارد تومان به بانکها بدهکار هستند
و نام و مشخصاتشان نیز همچون قرار داد ۲۵ ساله با چین محرمانه است
دیگر چه امیدی به اصلاحات این سیستم معیوب است ،؟
من در اردبیل می خواستم برای عرق گیری از گیاهان دارویی مجوز بگیرم.کارشناسان غذا دارو گفتند که طبق استاندارد کشوری باید دیگ های استیل و آزمایشگاه داشته باشی و درست هم می گفتند.ازشون پرسیدم در کاشان که دارند با دیگ مسی عرق و گلاب می گیرند چرا این استاندارد اجرا نمیشه.پاسخ دادند همانطور که ما در اردبیل برای حلوا سیاه زیاد سخت گیری نمی کنیم اونا هم در کاشان سخت گیری نمی کنندگفتم برای تهیه دیگ های استیل و راه اندازی آزمایشگاه لازمه بیش از یک میلیارد تومان هزینه بشه و برای یک کارآفرین تامین این پول غیر ممکنه یا باید اینکار رو ببوسم بزارمش کنار یا اینکه من هم برم توی کار تولید حلوا سیاه.جالبیش این بود که خودشان هم براشون سوال بود که چرا درخواستهای اخذ مجوز معمولا پیگیری نمیشه.بهشون گفتم داستان شما دولتی ها با این مقررات در واقع جوریه که می گید کسی کاری نکنه اگه حرکتی کردید پاهاتو قلم می کنیم.
دل بستن به لغو تحریمها/
منظور این است که همه کارها تعطیل شده و منتظر لغو تحریم هستند ؟؟؟
آیا واقعیت دارد ؟!!
....