ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۳
همه را گفتید اما به هر حال درآمد مقدم است هم حمل و نقل های عمومی فعال بودند هم هتل ها و مراکز خرید و گردشگری ....... حالا هم با رنگی شدن جریمه ها فعال هستند و می شوند
دانیال
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۵:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۳
مشکل در درجه اول خود شما هستی.استعفا بده تا یک نفر که در اینکار جدیت داره و با هیچ کس رو در وایستی نداره بیاد.با وجود شماها باید منتظر باشیم که این پیک ها به مرحله دهم هم برسه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۳
صف مرغ مردم را بیچاره کرد و باعث تشدید کرونا شد
نمی شود مسئولین کاری کنند اینقدر فشار روحی به مردم وارد نشود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۳
بجای این حرف های مفت به عنوان مسول به مقامات بالا دستی فشار میاوردید تا واکسن تهیه کنند.ما مردم که میدانستیم واکسن ایرانی تا اواسط بهار که هیچ تا اواسط پاییز هم شاید واکسن به ما نرسد و شما مسولین مثل همیشه قمپز در دادید و باز وعده های عمل نشده اینده دادید.مردم از شما و وعده هایتان خسته شدند.بجای مقصر نشان دادن مردم مقصر واقعی رو که همانا مسولین لاف زن کشورمون هست رو مواخذه کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۳
به جای عجز و لابه، فراموش نکن که شما درخصوص عدم واکسیناسیون متهمی
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۳
سلام. دست بردارید تو رو به خدا. شما وقتی وضعیت را می بینید چرا از اواخر اسفند محدودیت ها را اعمال نکردید؟
با این وضعیت متاسفانه حالا حالا ها کرونا مهمان بیچاره کننده ما خواهد بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۳
شرمنده ایم که نتونستیم بعد از بیشتر از یک سال خوب عمل کنیم تا شما بتونی نیم نگاهی به ریاست جمهوری بندازی.. چه خبر از واکسن های ایرانی؟ نتایج فرزند جنابعالی معلوم نشد؟
اگر اصلا شبکه درمانی وجود نداشت، آیا وضع بدتر هم میشد؟ چون حس میکنم اصلا کاری نشده است و همه چیز دست تقدیر بوده است.. به عنوان مثال چرا شبکه های درمانی افغانستان و پاکستان و عراق به اندازه ایران درگیر نیستند؟
راستی میدانید که از یک جایی به بعد نمیشه دیگه از مردم خواست، باید واکسن زد! میدانید از یک جایی به بعد هم ساخت واکسن یا واکسن زدن کل کشور هنر نیست، اسمش روشه، وااااکسن! باید به موقع زد.
خب الحمدالله از واکسن هم کار آقازاده ها جور شد و الان میتونن وارد کنن و به هر قیمتی به بیت المال بفروشن! البته بیمارستان ها هم خوب از بیت المال فاکتور میکنن برای دولت! نان عزیزان جور جوره .....
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۴
خیلی خوب گفتید
ناشناس
|
New Zealand
|
۱۶:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۳
باید وزیر شعار می شدند، حتما اشتباهی شده
منتقد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۳
جناب وزیر کرونا با سفرنرفتن ورفتن ازبین نمیرود شاید مقطعی چندروزی امار کرونا ومرگ ومیرپایین بیاید ولی درمان کار نیست جناب وزیر کرونا با قسم حضرت عباس وسخنرانی وعجزوناله ونخریدن واکسن خارجی ومنع کردن ان بجز شیوع ومرگ ومیر بیشتر عایدی برای وزارت بهداشت وکشورندارد پس لطفا بجای مظلوم نمایی ولاپوشانی مدیریت بزدلانه خودت که نه تنها ازواکسن خارجی وامریکا دفاع نکردید بلکه درممنوعیت ان هم دخیل بودید جناب وزیر چطور میشود روسیه یک قرص اسپرین نمیتواند تولید کند واکسن اسپوتینک روسی موثر ولی واکسن امریکایی فایزر کشنده وغیرقابل اعتماد؟ جناب وزیر تا بحال درطول مدیریت وزارتی تو شده بیماری به داروخانه سطح کشور مراجعه کند مثلا برای شیمی درمانی بگوید فلان امپول ویا فلان قرص روسی میخواهم؟ قطعا خیرررررررررررر ولی داروهای امریکا نه تنها موثرترین داروی دنیا هستند بلکه ناب ترین دارو هم بشمار میرود اونوقت واکسن فایزر امریکایی اخ ولی روسی به به هست؟مقصر شماهستیدتا کی میخواهید ماهیانه 100/000دوز واکسن ازروسیه وارد کشور کنید؟ شماها نتوانستید حتی کادر درمان کشوررا واکسینه کنید اونوقت مردم باکدام حرف وعمل شما گوش بفرمان باشند؟ اقای وزیر میدانید با ورودماهی100/000دوزواکسن روسی سالیانه میشود1/200/000دوز پاسخگو شهر تهران نیست؟ چطور میخواهید تا پایان سال جامعه هدف را واکسینه کنید؟ با کدام واکسن؟ نکند واکسن ایرانی که اگر هم درکار باشد هنوز اثرش درمرحله اول انسانی هم اما وچرا دارد به این واکسن دارید مردم را وعده میدهید؟ ویا واکسنی که باارز نیمایی بخش خصوصی وارد کشور شود؟ بهرحال شماهم جزو یکی ازمقصران ممنوعیت واکسن هستید اگر کسانی درامر واکسن خارجی تخصص نداشتند شما که پزشک بودید چرازیربار رفتید جناب وزیر درمورد صف مرغ وگوشت این موضوع هست تا مردم درانتخابات شرکت نکنند ونه چک بزنند ونه چونه نامزد خودشون برود تو پاستور شماچرا فریب میخورید؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۳
لطفاً در مورد چیزی که اطلاع ندارید صریح اظهار نظر نکنید. پزشکی و داروسازی روسیه یکی از پیشرفته‌ترین سیستم‌ها در دنیاست. در ایران ناشناخته است چون سیستم پزشکی ما بطور کامل زیر مجموعه‌ای از پزشکی نه چندان موفق آمریکاست و هیچوقت اجازه نداده است که سایر نقاط دنیا هم شناخته شوند. روسیه هم نیازی به تایید من و شما ندارد. یکی از امتیازات سیستم پزشکی روسیه مثل بسیاری از کشورهای اروپایی نظیر فرانسه و آلمان این است که مدیریت آن در دست پزشکان حریص نیست. پیشنهاد می‌کنم از طریق منابع مستقل مکاتب پزشکی مختلف و سیستم‌های پزشکی در نقاط مختلف دنیا را با هم مقایسه کنید. آنوقت متوجه وضعیت ایران خواهید شد.
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۴
روسیه خودش مردم خودش رو. واکسینه نکرده مردم اعتماد ندارن اونوقت شما کاسه داغتر از آش شدی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۳
جناب وزیر بهداشت !!!!
شما آنجا نشسته ای ، که واکسن مناسب را به قیمت و در زمان مناسب تر برای مردم وارد و توزیع کنید
شما مسول هستید که اجازه سفر و تجمع و کار کردن اجتماعی را ندهید و جلوگیری کنید
شما مسول خرید و نصب و راه اندازی دارو و تجهیزات پزشکی لازم و کافی برای مردم هستید
التماس و گریه و زاری و قسم حضرت عباس ، مال یک مشت کاسب و دلال ضعیف و ناتوان است و بس
اگر قادر نبودی ، که نیستی چرا قبول کردی ؟
و الان چرا استعفا نمی دهی ؟
نظرات بیشتر