جالب است اخبار در مورد ایران سه نوع است. یک : خبری که از رسانه های پخش می شود. دوم: اخباری که از شبکه های فارسی زبان خارجی در مورد ایران پخش می شود و این اخبار را هرگز از رسانه ها نمی توان شنید. سوم: اخباری که از شبکه های سایر ملل غیر فارس زبان که از خارج پخش می شوند که این اخبار را نه از رسانه و نه رسانه فارس زبان خارجی می توان دریافت کرد.
پاسخ ها
naser
||
۱۴:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۴
کار رسانه ها اطلاع رسانی نیست!!! بلکه اطلاع چپانی است. یعنی هر چیزی را که دوست دارند و به نفعشان است منتشر می کنند و هر چیزی که به ضررشان باشد را یا وارونه نشان می دهند یا بایکوت می کنند.0
بزرگترین ضعف مسئولین ما , در عقد قرارداد های بین المللی است.ما همیشه در قرارداد های بین المللی بازنده و طرف ضعیف بوده ایم.در این قراردادها باید یک تیم متخصص بین المللی کاملا کارا و توانا باهم همکاری داشته باشند.قرارداد تکمیل مجتمع اتمی بوشهر ,و یا همین اخیر صید ماهیان دریای خلیج فارس. که توسط دولت (شیلات)با چین بسته شده بوده نمونه های خوبی از ضعف شدید. ادراکی و شناختی ما ما در امضا و قبول این نوع قرارداد هاست.چینی ها هر کجا که می خواستند و هر طور که میخواستند نسبت به صید ماهی اقدام میکردند.که عوارض ان در کوتاه و بلند مدت قابل مشاهده است و ما نتوانستم. برای حقوق خودمان دفاعی داشته باشیم... در حالی که در این نوع قرارداد. ها علاوه بر شفاف سازی , و عدم سپرده گی , به پشتوانه تیمی اگاه ,باسواد ,علاقه مند به منافع ملی , بااشراف کامل به تنظیم قرارداد های بین المللی با تاکید بر منافع هر دو طرف , سیاست های تنبیهی و حد و حدودی برای هر دو طرف اگر تخلفی انجام میگیرد ,باید منظور. گردد.چرا ما باید همیشه در قرارداد های بین المللی طرف بازنده باشیم ؟
باهنر: کسانی که در فتنه بودند نباید انتظار تایید صلاحیت داشته باشند
احزاب در این فتنه کجا بودنند الله و اعلم
پاسخ ها
naser
||
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۴
خوب راست می گه، فتنه گر هایی که در انتخابات دست می برند و تقلب می کنند نباید تایید صلاحیت بشوند. البته معمولا کسانی که به تقلب اعتراض می کنند رد صلاحیت می شوند!!!0
روی خوش مردم به صندوق های رای زمانی خواهد بود که ببینند اولاً از جناح ها، احزاب، گروهها، اقلیت ها و افراد مستقل بر اساس شایستگی به عنوان کاندیدا انتخاب شده اند )، ثانیاً رئیس جمهور قدرت لازم برای تحقق وعده های خود دارد و دولت در سایه و گروه فشار و .... وجود ندارد. ثالثاً هر جا که لازم باشد، از مردم در قالب رفراندوم نظرخواهی شود و الا ..... رای بی رای !
متاسفانه آنقدر سیمای میلی ، در دستان جبهه پایداری ها قبضه شده است
که وزرای دولت برای ارتباط با مردم و دادن کارنامه خودشان
دست به دامان کلاب هاوس شده اند !!!
واقعا چه خبره ؟؟؟؟؟
به دلایل زیر عموم جامعه نسبت به قرارداد 25 ساله، بدبین است:
1- سرنوشت قراردادهای فوتبالی و نفتی گذشته حاکی از این است که مسئولین به راحتی کلاه سرشان می رود!
2- چین با کشورهای دیگری نیز چنین قراردادهایی بسته و آنها را به خاک سیاه نشانده و بدهکارترشان کرده.
3- مفاد این قرارداد آشکار نشده و طرف چینی اصرار به عدم انتشار آن دارد.
4- منفعت چین از این قرارداد چیست و از ایران چه می خواهد؟
5- اعتماد مردم به مسئولین کاهش یافته چرا که شاهد رانت و فساد بوده و زندگی لاکچری آقازاده ها را می بینند.
6- چین در هیچ صنعت و تکنولوژی در جهان پیشرو و مبدع نیست که منتظر باشیم تکنولوژی نوین به ایران بیاورد.
7- در این کشور به اندازه کافی پول و ثروت است که نیاز به پول چینی نباشد، به شرطی که در خارج از کشور هزینه نشود و صرفاً صرف آبادانی کشور شود.
8- عقل سلیم میگوید همه تخم مرغ ها را در یک سبد نگذارید، پس همزمان با اروپا وآمریکا و ..... هم قراردادهای همکاری داشته باشیم.
9- تا سیاست خارجی در جهت تعامل با همه دنیا نباشد و تا وقتی شعار مرگ و نابودی کشورها را بدهیم، اوضاع بهتر نخواهد شد!
بنا به این دلایل، رئیس جمهور قدرتی ندارد: وجود دولت در سایه، گروههای فشار، اقلیت صاحب زر و زور، نهادهای موازی،
نهادهای غیرپاسخگو، نهادهای اقتصادی بزرگ و غیرپاسخگو، دخالت نظامیون در سیاست و اقتصاد و افرادی که خود را برتر از قانون می دانند!