وجود رییس جمهور تدارکات چی فقط \وششی است برای دولت در سایه وگرنه کدام انسان عاقلی است که نداند گرفتاری های دیروز و امروز و فردای ایران و ایرانی منشعش کجاست ؟ واقعا شما ما را اینقدر ساده لوح فرض فرموده اید
تعجب می کنم ما که برای یک هفته دیگرمان برنامه نداریم چگونه قرار داد ۲۵ ساله امضا می کنیم این هم مثل همان سند چشم انداز ۱۴۰۰ است که معلوم شد چقدر اجرایی بود
آذری جهرمی، وزیر جوان ارتباطات در کابینه روحانی بخت رئیس جمهور شدن دارد اما شانس حمایت شورای نگهبان را ندارد و به همین دلیل خودش نیز برای اعلام نامزدی برای انتخابات 1400 در تردید جدی است. او از طرفداران دولت الکترونیک است و مخالف فیلترینگ، آنچنان که اخیرا با صراحت گفته است نوجوانان امروز ایران در تکنولوژی معلم والدینشان هستند.
جهرمی درتازه ترین مصاحبه اش نیز گفته است: اینترنت ماهوارهای خواهد آمد و مردم ما هم از آن استفاده خواهند کرد و اساسا حکمرانی در همه دنیا دچار چالش خواهد شد، هدف هم فقط ایران نیست. تکنولوژی سبک زندگی را در دنیا تغییر داده است. از ظرفیتهای عمومی و جوانان سخن می گویند، اما وقتی به میدان عملکرد میرسیم اینها را کجا میبینیم؟ در چنین فضایی باید مولفههای قدرت را در آینده بسازیم، این مولفهها با سرکوب به دست نمیآید. رویکردهای عدهای اجازه نمیدهد رسانه داخلی شکل بگیرد.
چین اعتمادی به دولت نداشت زیرا از دولت روحانی خیری ندیده بود
امید واریم چندین سال دیگه نگویید این روحانی بود که پای چینی ها را به مملکت باز کرد .
و خودتان مسئولیتش را بگردن بگیرید . خوب یا بد هر چی که هست کار شماست .
واکنش آشنا به ادعاها پیرامون توقف «گاندو»:
من نمیدانم چرا این همه سریال تولید میشود ولی هیچکدام مثل گاندو "یک" و "دو" دل عده از داخلی ها و حتی رسانه های معاند را به درد نمیآورد. اگر گاندو نمیتواند در مورد بعضی از نفوذیها در دستگاه دیپلماسی ایران واقعیت نداشت، واقعیتهای برجام که شرایط اقتصادی مردم ده ها برابر از سال 1392 بدتر کرد، و همگان شاهد آن هستیم! چیزی را تغییر نمدهد. اگر نیروی نظامی ایران نبودند که الان امریکا و داعش خاک ایران را اشغال میکردند. آنانی صدها بار گفتند من سایه جنگ را برداشتم و منت کار نکرده همه روزه بر سر مردم آوار کردند و چندین سفر به کشورهای اورپا کردند و با برجام بی خاصیتی برای مردم ژست گرفتند. به چه دلیل به سریال گاندو ایراد میگیرند، چه دروغی در آن است اگر کشتی انگلیسی توسط نیروهای ایران توقیف نمیشد، کشتی توقیف شده ایران در تنگه جبروطارق آزاد میشود! . مردم واقعیتهای اقتصادی را میبینند، آیا سریال "گاندو" چیزی برخلاف واقعیتهای امروز کشور است. اگر کارنامه دولتی را میخواهند ارزیابی کنند باید سالی که دولت را تحویل گرفته(خرداد 1392) "قیمتها" با سال را که میخواهد دولت تحویل بدهند(یعنی تیر 1400) مقایسه کنند! در سیاست خارجی و سیاست داخلی هم هر کسی میتواند شواهد و واقعیتها را ببینند. چرا اینقدر به فیلمی که واقیعیت را بیان میکند حساس هستند، چرا. اگر در فیلم نشان داده میشود "آقای موسی پور" و امثال او برجامی را تنظیم کردند که مردم در واقعیت آنرا دیدند آن هم مقصرش سریال گاندو است؟!! این حضرات از چه چیزی دفاع میکنند، شرایط اقتصادی کشور واقعیتها اقتصادی را بیان میکند.