سیلی به سرباز وطن که پاسدار قانون است و در اجرای قانون سیلی خورده یعنی سیلی به ملت!... مجلس جای عنابستانی نیست. مطالبه عمومی، اخراج عنابستانی از مجلس
# اخراج عنابستانی از مجلس
می گویند در جریان جنگ جهانی دوم که لندن زیر بمباران آلمانی ها بود، چرچیل نخست وزیر بریتانیا جلسه بسیار مهمی داشت و چون دیر شده بود، راننده اش مسیری کوتاه ولی خلاف را انتخاب کرد.
در میانه راه اما، پلیس جلوی خودروی نخست وزیر را گرفت. راننده به پلیس گفت که آقای نخست وزیر داخل ماشین هستند و باید به جلسه حساسی برسند.
پلیس در حالی که قبض جریمه را صادر می کرد گفت: هم من و هم آقای نخست وزیر، وظیفه مان را خوب می دانیم. دور بزنید و برگردید.
خودروی نخست وزیر برگشت و چرچیل در حالی که یکی از آن سیگارهای مشهورش را روشن می کرد گغت: ما جنگ را می بریم، چون حتی زیر بمباران هم قانون رعایت می شود.