یک روزی چهارتا بچه جوان ایرانی قرارگاه کربلا راه مینداختند و با کلی کمبود یک جنگ را به سمت پیروزی پیش بردند. الان قرارگاه مرغ؟؟؟؟؟ راه میندازند و نمیتونند قیمتش را ثابت نگه دارند چه برسه به ارزانی. آدمها عوض شدند یا دیگه توان مقابله با روش های نوین را ندارند؟
تا وقتی اجاره بها افزایش نیافته بود شاخص قیمت فروش هر متر آپارتمان به قیمت هر متر اجاره دارای حباب 25 درصدی بود حال که اجاره را 25 درصد افزایش دادید عملا حباب را ازبین بردید استاد.
جناب وزیر ملت به کلمه حباب قیمت حساسیت دارند سالهاست میگویند قیمت سکه حباب دارد سلطان سکه بدون سکه را هم عقوبت کردند اما حباب بزرگتر شد دلار که اکنون به یک بالون تبدیل شده و دیگر حباب نیست و بادبادک قیمت مسکن هم با حرفهای ژورنالیستی کم نشده و نمی شود فقط به شعور مردم احترام بگذارید و حرف در مورد قیمت و کاهش ان نزنید این بزرگترین خدمت شما در این دوره کوتاه باقیمانده است و بگمان شما هم یک روز صبح مطلع شدید قیمت مسکن شبیه بنزین یکباره صد در صد در سال ۹۹ افزایش پیدا کرده
هزینه ساخت مسکن بدون احتساب زمین و با بهترین مصالح، مترمربعی بین 4 تا 5 میلیون تومان است و بیشترین هزینه مربوط به زمین و عوارض های شهرداری و مالیات و ..است. ! پس با انبوه سازی صنعتی، اهدای زمین های دولتی، احیای بافتهای فرسوده و تمرکز زدایی جمعیت از شهرهای بزرگ می توان قیمت مسکن را کاهش داد!.... اما مسئولین همین قدر هم اطلاعات ندارند یا منافعشان اجازه نمی دهد!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۶
هدف افزایش مالیات ها و درآمد دولت است در ضمن هزینه ساخت متر مربعی 4 تا 5 میلیون تومان برای 6 ماه ابتدای سال 99 بود
حالا تو بگی حبابه وقتی ما بخوایم بخریم ارزونتر بهمون میدن؟ قیمتی که توو بازاره همینه حباب چیه یاد گرفتین همه چی رو میگین حباب داره. اگه حبابه شما که مسوولی بترکونش نه اینکه توضیح واضحات میدی
ازنظر حضرات همه بازارها حباب دارند بجز بورس نورچشمی که هرگز حباب نداشته ونخواهدداشت ولی نمیدونم باوجود اینهمه تبلیغ که درسال ۱۴۰۰ بورس چنین خواهدشدوچنان خواهد شد چرا همچنان مثل ابشار نیاگارا داره سقوط میکنه ؟؟؟!!!
دامنه نوسان رادستکاری کردند که شیب سقوط راکندکنند غافل از اینکه فقط صف های فروش متراکم ترشد !!!
با توجه به وجود و گسترش بازارهای مالی موازی و جذاب مثل رمز ارزها و فارکس بازار بورس ایران در صورت عدم تغییر قابل توجه و ادامه تاثیر عواملی مثل رانت اطلاعاتی، نوسان گیری حقوقی ها از حقیقی ها و دخالت دولت تدریجا تبدیل به بازاری بی رونق خواهد شد