ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
فعلا کرونا دهن امریکا سرویس کرده اون وقت شما طوری رفتار میکنید که ایران از همه جا بد تره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
آخرین خط ایمنی استفاده از وسایل حفاظت فردی هست اول باید خطر با درمان حذف شود سپس کاهش خطر با واکسیناسیون و سوم فاصله ایمن که بیش از دو متر هست رعایت شود و در نهایت از وسایل حفاظت فردی ماسک شیلد دستکش ماده ضد عفونی و....استفاده نمایم
afshin
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۳:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
شمار آمار مبتلایان به ویروس کرونا در ایران طی ۲۴ ساعت گذشته به ۲۰ هزار و ۹۵۴ نفر رسید که بالاترین سطح روزانه از ابتدای شیوع بیماری کووید-۱۹ به شمار می‌رود؛ اما این که این رقم همچنان با رکورد ۳۰۸ هزار نفری آمریکا در هشتم ژانویه گذشته و اوج ۸۸ هزار نفری فرانسه در هفتم نوامبر گذشته فاصله زیادی دارد، می‌تواند نشانه پایین بودن میزان شیوع ویروس در ایران باشد؟

ثبت ۲۰ هزار و ۹۵۴ مبتلای جدید به بیماری کووید-۱۹ در ایران بر پایه انجام ۷۴ هزار و ۴۰۹ تست کرونا یا آزمایش تشخیص این ویروس طی ۲۴ ساعت گذشته بوده است. یعنی با فرض دقت بالای تست‌های تشخیص بیش از ۲۸ درصد افراد مشکوکی که آزمایش شده‌اند، ابتلای قطعی آنها مسلم شده است.

این در شرایطی است که با وجود روند نزولی ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا روز گذشته ابتلای ۶۲ هزار و ۲۸۳ تَن گزارش شد. اما این نتیجه حاصل انجام یک میلیون و ۲۱۳ هزار و ۸۷ تست بوده است. یعنی ۵ درصد آمریکایی‌هایی که دارای علائم بیماری کووید-۱۹ بوده‌اند و تحت تست کرونا قرار گرفته‌اند(با فرض دقت ۱۰۰ درصدی تست)، مبتلای واقعی بوده‌اند.

پس با وجود تعداد تست روزانه پایین‌تر در ایران، حتی با یکسان شدن شدت شیوع، هیچ‌گاه شمار روزانه مبتلایان در ایران به رکوردهای ثبت شده در کشورهای توسعه یافته نزدیک نخواهد شد.

البته لزوما بین تعداد تست و شمار نتایج مثبت رابطه خطی برقرار نیست؛ بدین معنا که اگر تعداد تست‌ها در ایران برای برابری در آمریکا ۱۶.۵ برابر شود، تعداد مبتلایان قطعی نیز به همین نسبت بالا نمی‌رود و به ۳۴۵ هزار نفر نمی‌رسد. ولی در شرایط اوج‌گیری شیوع ویروس، تعداد پایین انجام تست روزانه کرونا(به ویژه با دقت پایین) می‌تواند موجب کم‌شماری و اعلام ارقامی شود که فاصله بیشتری از واقعیت موجود دارد؛ رخدادی که می‌تواند موجب پایین نگاه داشتن کاذب سطح نگرانی عمومی نسبت به شدت شیوع ویروس شود.