شخصی سال 96 مبلغ هفتصد میلیون تومان در بانک سپرده گذاری کرده باشد الان قدرت خرید پولش از صد میلیون تومان هم کمتر است .مگر بانک مرکزی مسؤل حفظ ارزش پول ملی نیست! سپرده گذاران از چه کسی خسارت بگیرند!!چرا مسئولین ماخذه نمی شوند !!!کسی که سرمایه اش را به ملک تبدیل کرده فقط ارزش داراييش حفظ شده .ضمنا إيجاد اشتغال هم كرده.الآن هزينه تعميرات و نوسازي ملك انقدر بالاست كه اجاره دادن ملك در خیلی جاها بصرفه نی
تمام مالیاتها به جیب مصرف کننده بیچاره ختم میشه صاحب ملک یا میکشه روقیمت خونه که گرون بشه یا میکشه رو اجاره . تمام مالیاتها رو مصرف کننده پرداخت میکنه البته دولت هم خوب میدونه ولی اون مالیات میخواد پرداحت کننده هر کی باشه اشکال نداره.
مشخص خواهد شد که این طرح هم مثل بسیاری از طرحهای دیگر به هدف خود نخواهد رسید و فقط برای مردم عادی دردسر و برای بیت المال هزینه ایجاد می کند. مثل کارت سوخت که دوبار اجرا شد! کارت ملی که هنوز برای همه صادر نشده گفتند اسم مادر باید اضافه شود! مثل پرداخت الکترونیک عوارض اتوبان که برای خرید بر چسب هزینه شد بعد با شماره پلاک هزینه پرداخت شد و الان در اتوبان تهران شمال مجددا به پرداخت نقدی تغییر پیدا کرده! مثل سامانه سجام برای دریافت سود شرکتهای بورسی که دو سال از راه اندازی و مراجعه مردم به دفاتر پیشخوان و پرداخت وجه برای آن می گذرد ولی هنوز ما در شرایط کرونا برای دریافت سود سهام آنهم به صورت وجه نقد باید در بانکها معطل بمانیم! همین الان با کد ملی همه املاک هر فرد قابل استعلام است و برای دریافت سود سهام هم می شد سودها به صورت متمرکز به حساب معرفی شده به کاگزاری هر فرد واریز شود. از شما رسانه ها انتظار است که پیگیر این موضوعات باشید که طرحهای اینچنینی چطور یک روز می آید و عده ای پولی به جیب می زنند و بعدا رها می شود و حتی بعد مجدد تکرار می شود. دلمان خیلی پر است
سی و نه سال دارم مجرد هستم، خانه خریدم در آن زندگی می کنم جدا از پدر و مادر، الان تکلیف من چیه؟ من اگر ازدواج نتونم کنم به دلایل مختلف، تا ابد باید پیش پدر و مادر ساکن باشم؟
این قانون بشدت تورم زا است و قیمت خانه را بالا می برد تجربه ثابت کرده مالکان هر هزینه اضافی که از آنها گرفته می شود را بر روی قیمت فروش ملک می کشند مانند هزینه هایی که قبلا به ساخت و ساز اضافه شده بود مثل مالیات بر ساخت و ساز و بساز و بفروش ها و ... که در هر مقطع باعث افزایش شدید قیمت مسکن شد . چند وقت دیگخ در بنگاه ها موقع مذاکرات خرید و فروش عباراتی مانند این که بخدا فقط ۱۰۰ میلیون مالیات خالی بودن خونه رو پرداخته ام که کلید نخورده به شما بفروشم شنیده میشه
اشکالات:
1- قانون مالیات بر اجاره برای بیش از 27 میلیون اجاره در سال 30 درصد است که خیلی غیر معقوله؟ با این چیزا تو مملکت ما اجاره بالاتر میره چون همه چی برعکسه دنیا است.البته راه در رو هم داره طرف سفته برای هر ماه میگیره و نقدی حساب میکنه، تو قولنامه میزنه 10 میلیون ماهی 100 هزار تومان دولت هم هیچ کاری نمی تونه بکنه .
2- املاک ارث و میراثی که خیلی هاشون وضعیت مشخصی ندارند را چکار باید کنند.
3- الان بنگاه دارا دارند برای کد رهگیری دادن به کسایی که فرزندشون تو خونش میشینه قولنامه صادر می کنند و خیلی ها نمی دانند چکار کنند.
4- مضحکش اینه که اگه شما یه خونه 10 طبقه داشتی باشی هر طبقه 1000 متر ولی کلا" با یک سند ، یک خونه حساب میشه ولی اگه خونه دوطبقه با سند تفکیکی داشته باشی هر طبقه 30 متر ، دو تا خونه حساب میشه؟
طرح، خانه هایی که افراد برای فرزندانشون ساخته اند رو ندیده. بنده معلم هستم یک عمر نخوری کرده ام برای فرزندم یک آپارتمان کوچک تهیه نموده ام حالا باید مالیات بدهم؟
احتیاج به این همه فکر کردن.قگر و بخشنامه دادن و سرگرمی نیست...به قانون اساسی بر گردید. خانه به قیمت تمام شده با سود بانکی ۱۰در صد..قیمت گذاری توسط کارشناس دادگستری و تعیین قیمت مصالح ساختمانی بکار برده شده دران...ارایه خانه جهت فروش از طریق اینترنت بدون قیمت..ثبت در دفاتر اسناد رسمی دولت..حذف صنف بنگاه داری که عمل بدبختی و کلاهبرداری هستد