ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
چه لزومی دارد از شما لوازم و مثلا تواید داخل خرید
دلار ۴ هزار تومنی شده ۲۲ ۲۳ هزار یعنی ۶ برابر
پراید ۲۰ میلیونی شده ۱۳۰ میایون و بیش از ۶ برابر
وسایل خانگی شما هم همینطور
پس این تولید داخلی چبست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
لوازم خانگی ایرانی هم مانند خودروی ایرانی خواهد شد . نهایتا بدون وجود رقیب داخلی و ایجاد انحصار . سر و کله آقازاده های پیدا میشود و دیگر مردم اسیر این جماعت میشوند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
در کشورهای با اقتصاد آزاد و پیشرفته تر از م، دولتها طوری مالیات بر درآمد کارخانجات را تنظیم می‌کنند که کارخانجات سازنده سود بیشتر از ۲۰ درصد برایشان به ضرر تبدیل شود و برای کنترل آنها واردات را طوری آزاد میکنند که قیمت جنس وارداتی باعث کنترل سود ۲۰ درصدی تولیدات داخلی گردد، بعنوان مثال کانادا و چین از چنین سیستمی استفاده میکنند هم در ارتباط با خودرو و هم لوازم خانگی و غیره، بنابراین هم تولید داخلی با کیفیت و قیمت منصفانه دارند و هم اجناس خارجی که قیمتهای این دو همدیگر را کنترل می‌کنند اما در ایران معلوم نیست مسئولان به چه کاری مشغول هستند؟!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
ولی واقعا باید از محصولاتی که با کیفیت هستند و تولیدی کارگران زحمت کش خودمون هستن حمایت کنیم تا اونها هم بیکار نشوند
البته بازگشت اون شرکت های خارجی هم باید منوط به تولید در ایران باشه که شغل ایجاد کنه نه واردات صرف
ناشناس
|
France
|
۱۷:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
لطفا به هیچ شرکت خارجی اجازه ورود به ایران رو ندید. ما به عنوان مصرف کننده فقط دنبال محصول تولید داخل هستیم. تمام کارگران در اثر این ورود کالاها بیکار شدن، تمام شرکت ها و تولیدکننده ها تعطیل شدن، تمام سرمایه ها چه مادی و چه اجتماعی به هدر رفت. این شرکت ها هیچ سودی واسه ما نداشتن و نخواهند داشت هیچ وقت. اگر تحریم برداشته شد فقط دنبال صادرات باشین، نفت، زعفران، فرش، پوشاک و غیره و با پولش کشور رو خیلی قوی بسازید، مثل چین. قطار های سریع السیر، ساختما های عظیم و زیبا، پارکها و مراکز تفریحی عالی و خلاصه با اتکا به خود مردم سطح زندگی مردم ایران رو بهتر کنید نه با ورود کالاهای بنجل خارجی.
ناشناس
|
France
|
۱۷:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
لطفا به هیچ شرکت خارجی اجازه ورود به ایران رو ندید. ما به عنوان مصرف کننده فقط دنبال محصول تولید داخل هستیم. تمام کارگران در اثر این ورود کالاها بیکار شدن، تمام شرکت ها و تولیدکننده ها تعطیل شدن، تمام سرمایه ها چه مادی و چه اجتماعی به هدر رفت. این شرکت ها هیچ سودی واسه ما نداشتن و نخواهند داشت هیچ وقت. اگر تحریم برداشته شد فقط دنبال صادرات باشین، نفت، زعفران، فرش، پوشاک و غیره و با پولش کشور رو خیلی قوی بسازید، مثل چین. قطار های سریع السیر، ساختمان های عظیم و زیبا، پارکها و مراکز تفریحی عالی و خلاصه با اتکا به خود مردم سطح زندگی مردم ایران رو بهتر کنید نه با ورود کالاهای بنجل خارجی.
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۲۰:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
این بود انشای من
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
مگه تعداد و کمیت مهمه که این همه آمار حجم تولید و قیمت دادی؟ جنس چینی و ایرانی میخری یکی دو سال بیشتر کار نمیکنه اونم با اما و اگر. بعدش هم مگه هی نمی گین که تولید داخله پس چرا قیمتش با دلار گرون میشه؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
بله تا زمانی که کالاهای دوست عزیزمون چین وجود داره چرا از کره وارد کنیم؟!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
اگر به کیفیت محصولات ایرانی اطمینان داشت این حرف رو نمیگفت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
اقتصاد باید آزاد باشد و انحصاری نباشد یخچال فریزر یک‌میلیون وپانصد شده چند برابر چرا، وقتی واردات باشه رقابت بوجود می‌آید وهم ارزانی قبلاً هم بوده مردم باید راضی باشند تولیدکننده ضرر نمیکنید
نظرات بیشتر