ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
خدا خودش رحم کنه... تحریم ها که یه بار شکست وضعمون شد این.. ببین دوباره بشکنه چی میخواد بشه
ناشناس
|
Germany
|
۰۲:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
آقای قاضی زاده دوران عوام فریبی گذشته.
صالح
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
آقای قاضی پور کمی واضح تر بگو شاید سواد من کمتر از شما باشد معنی این جمله که هدف ما اقتصاد نیست هدف ما خداوند است یعنی چی؟ یعنی هر کشوری که اقتصاد خوب و قوی دارد دین و ایمان ندارند نمیشه ما هم خدا را داشته باشیم و هم وضع اقتصادی خوب مثل همه مسئولین نظام.
منتقد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
رد صلاحیت نکنند چی میشه . الان که اینقدر رد صلاحیت می کنند وضع این است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
بر روی چشم اعلی حضرت، هر چه شما دستور فرمایید همان شود.دیالوگ فیلم های تاریخی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
خب البته با حقوقی که شما می گیری و کاری که در مقابلش انجام می دی باید که دنبال اقتصاد هم نباشی!
babi
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
قاضی پور با دو کلاس سواد معلومه که هدفش اقتصاد نیست چون چیزی از اقتصاد سر در نمیاره ربطش میده به خدا و پیامبر... اگه هدفت خداست پس برو مسجد خدمت کن چرا میای مجلس؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
آقای قاضی پور هرزچندگاهی با افاضات خود ذهن ها را منور میفرمایند. آقای قاضی پور جهت اطلاعتون شکمی که گرسنه است دین و ایمان ندارد.
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
این کاندیدا ظاهرا صادق بودند. اگه کا ندیدلی دیگه هم هر چی به اسمشون و اسم همسر و فرزندانشون هست اعلام کنند خوبه.
معمولا شفافیت وجود نداره
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۱:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
جناب جنتی باید بداند که وظیفه ایشان نوشتن قانون نیست و حرف و عمل خود را کنترل کند.
تیزبین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
آقای نماینده که متاسفانه وقتی میدان از شیران شرزه خالی می شود امثال شما می توانید اظهار وجود کنید. کسی که به اقتصاد که معیشت مردم به آن وابسته است اعتقادی نداشته باشد مطمئنا به خدا هم اعتقاد ندارد حتی اگر برای رسیدن به پست ومقام برروی پیشانی داغ عبادن نشسته باشد. کسی که به مردمی که از بی تدبیری مسئولینش همواره به دنبال یک لقمه نان است اهمیت ندهد بخاطر اینکه هدفش خداوند متعال است بوالله که به همان خدا هم هیچ اعتقادی ندارد. لطفا بی کفایتی خود را پشت خداوند و مقدسات پنهان نکنید.
نظرات بیشتر