خجالت نکشیدین افزایش حقوق کارمندهای نفت رو با این همه سختی کار اینطور کردین.
جای تاسف داره کارهاتون
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
تو یکی هیچیییییییی نگو . زنگنه جونت نصف بودجه کشور رو در سال بابت حقوقهای فرانجومی وزارت نفت و شرکتهای تابعه اش بر باد داده . 60 میلیون در ماه میگیرین بازم آه و ناله که ای وای ناچیزه !! آخه یک کارخونه دار با میلیاردها تومن سرمایه گذاری تو این رکود ماهی 60 میلیون گیرش نمیاد
داریوش
||
۰۲:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۷
۶۰ میلیون میشه ۳هزار دلار.پایین ترین حقوق شرکت های نفتی دنیا آ ز۳هزار دلار شروع میشه.تاسف اوره که بجای تلاش برای گرفتن حقوق واقعیمون افتادیم دنبال همدیگه که کی بیشتر میگیره.برادر عزیز باید ما ایرانی ها درآمد سرانه بالای ۵هزاز دلار داشتیم اما اینقدر کرامت را آزمون گرفتن که فکر میکنیم ۳هزار دلار برای یک کارشناس ارشد با ۲۵ سال سابقه در بدترین وسخت ترین محیط های کاری خیلی زیاده.نه برادر حقوق شما خیلی کم ناعادلانه است وگرنه حقوق ما نفتی ها زیاد نیست
جناب محمد مطهری : چرا اقوام جنابعالی آمریکا رو برای ادامه تحصیل برگزیده اند ؟ بخصوص کسانی که مرگ بر آمریکاشون گوش فلک رو کر کرده ! مرگ خوبه فقط برای همسایه ؟ لطفا مردم رو بیشتر از این احمق فرض نکنید .
بنظر من اهمیت قانون بیشتر از ریاست جمهوری است و اگر رئیس جمهور عالی ترین فرد هم که هم باشد ولی قانون شفاف و مترقی در کشور حاکم نباشد همه کاره و هیچ کاره است
قانون ابعاد مختلفی دارد و بوسیله آن بزرگترین مشکلات را می توان حل کرد مثلا ما نزدیک چند دهه است که نزاع بر سر نظارت داریم ولی آیا به این فکر کرده ایم که چرا اختلاف شدید بخاطر آن بین جناح ها وجود دارد و چرا کشور بخاطر آن هزینه های فراوان داده است؟
چون تفسیرهای گوناگونی از قانون اساسی وجود دارد. لذا از ارکان قانون این است که شفاف و واضح باشد
دوم اینکه با واقعیت منطبق باشد چون در غیر اینصورت سبک و خوار و خفیف می شود
سوم اینکه مورد توافق اکثریت و همه باشد
چهارم اینکه در اجرای آن تعلل نشود و به بهانه های واهی نادیده گرفته نشود.
اگر برداشت های متفاوتی در مورد قانون وجود دارد چرا باید کشور برای چند دهه معطل عدم شفافیت قانون و برداشت های متفاوت باشد و چرا نباید به مبداء آن برای شفاف کردن بازگشت نکرد و چرا موضوعی که به سادگی قابل حل است آنرا پیچیده کرد اگر در بند قانون اساسی تفسیر متفاوت وجود دارد کافی است بند مذکور از قانون اساسی بیرون کشیده شود و همانطور که در ابتدا قانون اساسی مورد رای مردم گذارده شده است مجدداً برای واضح کردن و شفاف کردن آن، تفسیرهای متفاوت مورد رای مردم قرار داده شود و هر کدام را که مردم پسندیدند تصویب و برای همیشه اختلاف ها برچیده شود و کشور بمدت چند دهه درگیر مسائل بیهوده و پرهزینه و خشونت ها نشود و بهانه عدم دموکراسی در کشور دست دشمنان جهت تشدید تحریم ها و ... داده نشود.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
قانون روی کاغذ دردی رو دوا نمی کنه. قانون باید در ذهن و وجدان مسئولین باشد.
ضربه ای که بخاطر بی کفایتی در ارز بوجود آمد تنها به ریخت و پاش ارز و رانت ها در یارانه ارز 4200 تومانی ختم نمی شود. بسیاری از پروژها در کشور مشمول تعدیل ارز شده و خسارات چند هزار میلیاردی را به بیت المال وارد کرد که مغفول مانده است. کشور نیاز به یک مدیریت اقتصادی جامع و کامل دارد که تخصصی و برگرفته از دانش اقتصاد باشد و نباید بیش از این ریسک کرد و به امید این نشست که رئیس جمهور بعدی بیاید و درست کند که معلوم نیست آیا بشود و یا نشود و بهتر است رئیس جمهور بعدی مسئول جزئیات اقتصاد باشد و کلیات اقتصاد و پارامتر های آن فراگیرتر و پایدارتر و خارج از دوره های 4 ساله ریاست جمهوری باشد
این کاندیداها اگر آنقدر اعتماد به نفس دارند که می توانند از حل مشکلات جامعه بر بیاند در مناظره ها اعلام کنند در صورتی که نتوانستم مشکلات ر ا طی دو سال اول حل کنم از مردم عذرخواهی کرده استعفا می دهم و یا مجازاتم کنند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
قدرت قانونی ندارند .
اول قدرت را باید تعریف و تقسیم کرد.
آقای همتی بانک مرکزی در دست شما است و نقش بانک مرکزی در تورم و پارامترهای اقتصادی کم نیست شما که در بانک مرکزی تسلط دارید بفرمایید مشکل از کجا است که شما می خواهید با اصلاح آن ارزش پول ملی که نقش بسیار مهمی در معیشت مردم دارد همواره حفظ شود و آیا مردم با کدام امید به شما رای بدهند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۷
به این امید که دست کم این یک نفر درس اقتصاد خوانده و با این "علم" آشناست
متاسفانه با ارقام میلیاردی به گونه ای برخورد می شود که بسیار عادی و متداول است در حالی که این مبالغ میلیاردی که در قالب اختلاس و هدر رفت منابع و طرح های شکست خورده و هزینه های بی موردی که ارائه می شود مبالغ قابل توجهی هستند که می توانند مشکلات بسیار سنگین و گرفتاری ها و فقر را ریشه کن کنند. ما چرا مدیریت منابع و هزینه درستی نداریم و نه دخلمان مشخص و نه خرجمان مشخص است نه می دانیم چقدر صادر می کنیم و نه می دانیم چقدر وارد می کنیم و به کنترل آنها بی اهمیت هستیم و مجبور می شویم پول چاپ کنیم و نقدینگی تورم زا را بر مردم تحمیل کنیم و بنشینیم بر سر خودمان بزنیم و برای کوله بران و فقرا اشک بریزیم.
حاسبو ان تحاسبو
از خودتان حساب بکشید قبل از آنکه از شما حساب کشی کنند
جناب آقای رضایی, شما چگونه می توانید و خواهید توانست در یک سیستم یک سویه و نک قطبی و انحصاری , اقتصاد و معیشت مردم را که همیشه به هیچ انگاشته شده اند؛ حل خواهید کرد؟ شما فکر می کنید, با این کاندیداهای برگزیده و افکار و اندیشه های حاکم بر نظام فکری آنان می توان اقتصاد و مشکلات مردم را حل کرد؟ حل مشکلات نیازمند یک سیستم سامان یافته و هم سویی است که در پس آن اعتماد عمیق مردم وجود داشته باشد نه یک سیستم به شدت آسیب دیده و بدون اعتماد!!!
جای تاسف داره کارهاتون