دوستان چی میگن همه برا خودشون دکتر شدن اوّل نعنا و سرکه رو حرارت میدن تا بجوشه بعد که خنک شد عسل اظافه میکنند و روی حرارت ملایم قرار میدن بعد هم حرارت کم برای عسل ضرر نداره اصلا عسل کف گرفته رو اصلا همینطوری درست میشه تا ی چیزی میخونید سریع فاز دکتر نگیرید همین جوری گند زدید به مسائل سیاست کشور
در اول متن اين مطلب رو نکات مصرف سرکه انگبین مي گيد :مبتلایان به تکرر ادرار و یا سایر مشکلات مثانه نیز بهتر است شربت سرکه انگبین میل نکنند.
درجاي ديگر هم اين خواص مصرف سرکه انگبین رو ميگيد: نقش مهمی در پاکسازی عروق، معده و مجاری ادراری ایفا میکند. کمک به دفع سنگ کیسه صفرا و سنگ کلیه نیز یکی از خواص سرکه انگبین است.
واقعا با اين مطالب سردزگم كننده ميفهمم كه هيچ تخصصي در تهيه مطالب در تابناك نيست