منصور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۲
با نظر دوستان در مورد حرارت ندادن عسل موافقم، البته بشرطی که عسلمون اصل باشه، نه این عسل های موحود در بازار که همش آب شکر و شیره اس.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
دوستان چی میگن همه برا خودشون دکتر شدن اوّل نعنا و سرکه رو حرارت میدن تا بجوشه بعد که خنک شد عسل اظافه می‌کنند و روی حرارت ملایم قرار میدن بعد هم حرارت کم برای عسل ضرر نداره اصلا عسل کف گرفته رو اصلا همینطوری درست می‌شه تا ی چیزی میخونید سریع فاز دکتر نگیرید همین جوری گند زدید به مسائل سیاست کشور
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۵
بله حرارت خیلی ملایم مشکلی نداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۸
آره منم موافقم همه میگن اگه عسل رو حرارت بدید سمی میشه بعد اینا همینجوری یه چیزی میزارن ومیرن لطفا درست آموزش بدید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۳
حالا کمی خیار هم رنده کنید و توش بریزید. فوق العاده می شه
اشکان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
سلام میشه جوابمو بدین لطفآ ..من سرکه انگبین گرفتم یک لیت۲۵۰ت دستسازه بو نعنا میده من میخام باکاسنی مخلوطش گنم خراب نمیشه سرکه انگبینم؟..واینکه چقد کاسنی باید بریزم ک سرکه انگبینم خراب نشه و خاصیت خودشو ازدست نده؟؟اندازه سردهن نوشابه بریزم خوبه؟؟خراب نمیشه؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۶
در اول متن اين مطلب رو نکات مصرف سرکه انگبین مي گيد :مبتلایان به تکرر ادرار و یا سایر مشکلات مثانه نیز بهتر است شربت سرکه انگبین میل نکنند.
درجاي ديگر هم اين خواص مصرف سرکه انگبین رو ميگيد: نقش مهمی در پاکسازی عروق، معده و مجاری ادراری ایفا می‌کند. کمک به دفع سنگ کیسه صفرا و سنگ کلیه نیز یکی از خواص سرکه انگبین است.

واقعا با اين مطالب سردزگم كننده ميفهمم كه هيچ تخصصي در تهيه مطالب در تابناك نيست

اين همه هم ادعا همه مطالبتون كپي از جاي ديگر