پورعلیزاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۸
یکی از مدیرانی که در دوره آقای رئیسی باید کاملا هیچکاره بشود همین آقای بی مسئولیت است که برای رفع مسئولیت با الفاظ بازی میکند. امثال ایشان که هیچ دلسوزی و مسئولیتی در قبال سرمایه های علمی این مملکت ندارند، لیاقت هیچ مسئولیت و مدیریتی را دردولت آینده ندارند.
پاسخ ها
ناشناس
| Singapore |
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۸
نه اینکه خود رئیسی خیلی پاسخگوست
مملی
|
Singapore
|
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۸
در این مملکت هیچ کس مسؤل هیچ چیز ی نیست. هر کی هرکی.
فارغ التحصیل دکتری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۸
من در شرف گرفتن پذیرش پست داک هستم ترس برم داشته نکنه سرنوشت من هم همینطور شود. مبهم بودن آینده شغلی و پشیمانی از مهاجرت نکردن به امریکا کانادا و استرالیا خوره ای است که به جان فارغ التحصیلان دکترایی می افتد که سطج علمی بالا و سطح زبان انگلیسی بالایی دارند. چکار باید کرد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۸
مهم سوریه است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۸
در خبر دیگری که تابناک گذاشته بود سن این پژوهشگر عزیز رو 40 سال ذکر کرده بود. متاسفانه در کشور گل و بلبل ما حداکثر سن برای جذب در هیات علمی دانشگاه ها 40 سال است و کسی که سنش از این میزان بگذرد دیگر هیچ امیدی به رسیدن به آرزوهایش که سالها برایشان تلاش کرده و تحقیر بی پولی و نامردی های استادهایش را کشیده وجود ندارد!!!