سلام:بنده قبلا از یک مهندس کشاورزی سابقه دار شنیدم که از مصرف قسمتهای سفید گوجه فرنگی خودداری کنید خطرناک است. چرا به مردم واقعیت را نمیگویید اگر راست نیستی، کج هم نباش، نان خراب اصلا ارد به گفته شاطر نیست. میوه ها، گوشتها، حبوبات خراب یک هفته لپه را جوشانده مانند ساچمه شد تازه. این بیماری های عجیب غریب از کجاست قدیم که بهداشت نبود حمام خزینه داشت در خیابان مردم از صبح تا شب از یک لیوان آب میخوردن ولی این بیماریهای عجیب غریب نبود به فکر آخرت باشید!!!!؟؟؟
پاسخ ها
رستم خاکپور
||
۲۳:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
روستای ما اکثرا گوجه کارن برای زود قرمز شدن گوجه کود اهن میدن برا همین پوست گوجه قرمزه ولی رگه های داخل زیاده یعنی هنوز نرسیده پس قسمت های سفید گوجه را جدا کنید بهتره
منم می گم گوجه فرنگی ها با رگه های سفید غیر عادی وبرای سلامتی مضر هست .با یک آزمایش ساده می توان این رو فهمید که این رگه ها تجمع نیترات هست یا نه .اما متاسفانه دانه درشت های جهاد ودلالان خرید وفروش محصولات کشاورزی تنها به فکر سود و جیب خود هستند و سلامتی مردم برایشان پشیزی اهمیت نداره .هیچ نظارت محکم وقوی دولتی و وزارت بهداشت هم نیست .آیا کسی به فکر سلامتی و تغذیه سالم مردم ایران هست ؟؟