رییس کمیسیون فرهنگی مجلس در توییتر نوشت...
توییتر برای شما حلاله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واتس اپ برای مردم حرام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
" .این لباس از بین ۲۳۰ طرح انتخاب شده است. " فکر می کنم اونیکه این طرح رو داده مشکلی نداشته سلیقه اش اینجور بوده. اونیکه از 230 طرح اینو انتخاب کرده شاهکار سلیقه بوده. تازه ورزشکاران کشورهای دیگه هم از طراحی لباسشان ناراضی هستند . فکر می کنم لباس اونها از بین 460 و شاید 690 طرح انتخاب شده باشد.
آقا مگر نمی گفتید برجام بد است. از برجام خارج شوید و هنر خود در رفع مشکلات را نشان دهید. حتی آقای میرسلیم که کم کم تعداد رایش از تعداد انگشتان یک دست هم کمتر می شود.
در آمدی که دولت از خروج مسافران ارمنستان می گیرد در برابر ارزی که از کشور خارج می شود تقریبا هیچ هست و با مبلغ ارزی که برای واکسن چند هزار نفر از کشور خارج می شود می توان برای دهها برابر تعداد هموطن واکسن کرونا تهیه کرد.
کسانی که چندین ماه به این تاخیر اضافه کردند در آینده توسط مردم به حسابشون رسیده میشه.