ناشناس
|
Romania
|
۲۳:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۲
خدا شفات بده کیهان
ناشناس
|
United States of America
|
۲۳:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۲
حسین آقا شریعتمداری اگر میتونستید اینترنت رو می بستی ولی نمی تونی
ناشناس
|
Thailand
|
۲۳:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۲
آرزوی مردم بدبخت ایران : نان شب ، آب ، برق است …
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۲
بیشترین ضربه را کیهان زده و میزند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۲
هر زمان عباس عبدی حرفی زد بدانید خبر شوم و اغتشاش در راهست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۲
خدا را شکر روزنامه کیهان فقط چند صد نسخه چاپ میشه

حیف اون کاغذی که برای همین چند صد نسخه هدر میره .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۳
نه اصلا اينجوري نيست
واسه شيشه پاك كردن و سبزي پاك كردن اينقدر خوبه كه نگو
ناشناس
|
Germany
|
۲۳:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۲
افشاگری خبرساز معاون سازمان محیط زیست

پکن به خاطر ارزان‌تر شدن پروژه نفتی، پیشنهاد خشک‌شدن تالاب هور را داد

معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: هورالعظیم با مجوز یک شورای بالا دستی امنیتی به نفع شرکت نفتی چینی خشک شد.

به گزارش «انتخاب»؛ احمدرضا لاهیجان‌زاده، معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: هورالعظیم با مجوز یک شورای بالا دستی امنیتی به نفع شرکت نفتی چینی خشک شد.

به نوشته همشهری، وی ادامه داد: ژاپنی‌ها حاضر بودند برای استخراج نفت در حوزه‌های آزادگان و یادآوران با تکنولوژی سطح بالا، همانند استخراج در دریا، از این حوزه‌ها بهره‌بردای کنند. اما چینی‌ها حاضر به انجام این کار نشدند و به خاطر ارزان‌تر شدن پروژه، پیشنهاد خشک‌شدن هور را دادند که متاسفانه یک شورای بالا دستی امنیتی هم آن را می‌پذیرد.

لاهیجان‌زاده گفت: شرکت ژاپنی برای استخراج نفت از میادین حوزه هورالعظیم مطالعات گسترده‌ای را انجام داده بود و بر اساس این طرح قرار بود همه تاسیسات نفتی در آب نصب شود و در آب کار کنند.

او افزود: اما در دهه 80 شرایط تغییر کرد و طرح توسعه این میادین به شرکت‌‎‌های چینی سپرده شد. در سال 89 اتفاق ناگواری رخ داد و به این شرکتها اجازه داده شد که در محیط غیرآبی کار بکنند.

معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: مجوز این کار از یکی از شوراهای امنیتی بالادستی گرفتند. هورالعظیم با مجوز یک شورای بالا دستی امنیتی به نفع شرکت نفتی چینی خشک شد.
ناشناس
|
Germany
|
۰۰:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۳
آقای کیهان، اختلاسها در فضای پاک تو صورت گرفته.
من
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۳
کیهان از طرف ملت ایران حرف نزند

همه پرسی کنید
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۳
کیهان از طرف خودت حرف بزن ک
نظرات بیشتر