شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۵
ایشان متخصص فیلترینگ هستند .حرف ها توجیه است.
کاظمی از شیراز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۷
دقیقا مطابق آنچه یکی از کاربران (سعید) نوشته مساله اصلی مجریان خاص قانون هستند که اول قانون را مثلا تا حدی حافظ آزادی می نویستند ولی بعد هر طور خواستند تفسیر و اجرا می کنند. مثل قانون اساسی و مفسرانش که شورای نگهبان اند و در اول انقلاب امام به آنها می گفت شما که ولی مردم نیستید وکیل مردم هستید و خلاف خواست اکثریت مردم اگر بخواهید منافی و بطلان وکالت شما است و همچنین میزان رای ملت بود و خیلی مسایل دیگر ولی به مرور همین قوانین را طوری تفسیر کردند آن آقایان که استوانه ی انقلاب را به دلیل اقبال مردم رد صلاحیت کنند باز آن سال یکی دو نفر دیگر مطابق خواست اکثریت مردم بودند که مردم جلوشان ایستادند و به آنها رای دادند در دور اخیر که دیگر از حد گذراندند مشکل این جاست آقای دکتر که از همین قوانین حتی اگر به قول شما اول خوب هم نوشته شده باشد در نهایت چگونه تفسیر و اجرا و اعمال قدرتی خواهد شد؟؟

نگاه کنید که در تصویب قانون اساسی چقدر شهید بهشتی نگرلن گرفتن عملی حق تظاهرات از ملت بودند و خیلی دقت ورزیدند و کلا اول مخالف گذاشتن هرگونه کسب مجوزی برای تظاهرات بودند و سر آخر هم با کلی اصرار صرفا به کسب مجوز صرفا برای مقاصد تامینی رضایت دادند ولی بعد ها این اصل و سایر اصل های به نفع حاکمیت ملت چگونه تعطیل و بر عکس شد؟


این دوست گرامی بسیار خوب گفته اند که مشکل اجرا کنندگان تمامیت خواه و خود برتر بین و کسانی که صاحب قدرت اصلی حاکمیتی هستند می باشند.

ما نیستیم معتقد شیخ خود پسند
حسن رضا صفری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۸
همشهری عزیزم جناب دکتر جلیلی بزرگوار
با سلام و عرض ادب
جنابعالی را که الحمدالله به علم و دانش بالا و عضویت حقیقی شورای عالی مجازی با حکم مقام معظم رهبری هستید فکر می کنم می دانید که ایشان در حکم تشکیل شورا وظایف آن را به شرح زیر تبیین نموده اند:
گسترش فزاینده‌ فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی بویژه شبکه‌ی جهانی اینترنت و آثار چشمگیر آن در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، و لزوم سرمایه‌گذاری وسیع و هدفمند در جهت بهره‌گیری حداکثری از فرصت‌های ناشی از آن در جهت پیشرفت همه جانبه کشور و ارائه خدمات گسترده و مفید به اقشار گوناگون مردم و همچنین ضرورت برنامه‌ریزی و هماهنگی مستمر به منظور صیانت از آسیب‌های ناشی از آن اقتضا می کند که نقطه‌ی کانونی متمرکزی برای سیاستگذاری، تصمیم‌گیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور بوجود آید. به این مناسبت شورای عالی فضای مجازی کشور با اختیارات کافی به ریاستِ رئیس جمهور تشکیل می گردد و لازم است به کلیه‌ی مصوبات آن ترتیب آثار قانونی داده شود.

حال سوال اول: این شورا تا کنون به منظور "گسترش فزاینده‌ فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی بویژه شبکه‌ی جهانی اینترنت و آثار چشمگیر آن در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، و لزوم سرمایه‌گذاری وسیع و هدفمند در جهت بهره‌گیری حداکثری از فرصت‌های ناشی از آن در جهت پیشرفت همه جانبه کشور و ارائه خدمات گسترده و مفید به اقشار گوناگون مردم" چه کاری انجام داده است؟
سوال دوم: اگر کاری انجام داده چه کاری است که اینگونه احتیاج به صیانت دارد؟

پیشنهاد: علم و دانش و تکنولوژِی رو به پیشرفت مثل ابی است که به جویی روان میشود هر چند کم راه خود را می یابد. این گونه طرحهای سیاسی اجتماعی سنگ ریزه هایی هستند که علم و دانش از آن عبور خواهد کرد بنا بر این پیشنهاد می کنم به جای قوانین سیاسی قوانین فنی برای صیانت بنا نهاده شود و آن هم تشکیل موسسات رده بندی و رتبه بندی محصولات و خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات است. اگر علاقه من بودید می دانید چگونه مرا پیدا کنید. در پایان شعر زیر را تقدیم حضور جنابعالی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مردم می نمایم تا بدانید که دغدغه اصلی مردم و نگاه مردم به شما و آنان چیست:
بدگهر را علم و فن آموختن
دادن تیغی به دست راه‌زن

تیغ دادن در کف زنگی مست
به که آید علم ناکس را به دست

علم و مال و منصب و جاه و قران
فتنه آمد در کف بدگوهران

پس غزا زین فرض شد بر مؤمنان
تا ستانند از کف مجنون سنان

جان او مجنون تنش شمشیر او
واستان شمشیر را زان زشت‌خو

آنچ منصب می‌کند با جاهلان
از فضیحت کی کند صد ارسلان

عیب او مخفیست چون آلت بیافت
مارش از سوراخ بر صحرا شتافت

جمله صحرا مار و کزدم پر شود
چونک جاهل شاه حکم مر شود

مال و منصب ناکسی که آرد به دست
طالب رسوایی خویش او شدست

یا کند بخل و عطاها کم دهد
یا سخا آرد بنا موضع نهد

شاه را در خانهٔ بیذق نهد
این چنین باشد عطا که احمق دهد

حکم چون در دست گمراهی فتاد
جاه پندارید در چاهی فتاد

راه نمی‌داند قلاووزی کند
جان زشت او جهان‌سوزی کند

طفل راه فقر چون پیری گرفت
پی‌روان را غول ادباری گرفت

که بیا تا ماه بنمایم ترا
ماه را هرگز ندید آن بی‌صفا

چون نمایی چون ندیدستی به عمر
عکس مه در آب هم ای خام غمر

احمقان سرور شدستند و ز بیم
عاقلان سرها کشیده در گلیم

با احترام فراوان