اگر از حقوق و درآمد امام جمعه یاسوج سوال کنیم، یک فیش دو میلیون و دویست هزار تومانی منتشر می کند و می گوید همه درآمدش همین است و خانه و ماشین هم ندارد اما وقتی درباره لباسهای جلف ارزان صحبت می کند آدم شک می کند
آخه، چطور ممکن است فیش حقوقی آدم 2میلیون و 200هزار تومان باشد و لباس چند صد هزار تومانی را لباس ارزان توصیف کند؟ (من می گویم قیمت این لباسها چند صد هزار تومان است وگرنه لباسهایی که جناب امام جمعه درباره آن صحبت می کند و در سایتها یا برخی نمایشگاههای خانگی فروخته می شوند در شرایط حراج قیمتی از 2 میلیون به بالا دارند)
لطفا ایشان این تناقض را پاسخ بدهد که بالاخره او فقیری در سطح و یا پایینتر از ما مردم عادی است و یا اینکه 2 میلیون و 5 میلیون برای حضرتشان پول خرد محسوب می شود؟
صحبت یکی از مردم با آقای کیانیان عضو کمپین تبلیغاتی روحانی
چند سوال مطرح هست آقای کیانیان ب خاطر دارید سال ۹۶ که فریادهای بنفش شما و بسیاری از همکارانتان در حمایت از جناب روحانی سر به فلک می کشید ؟! طبق آمار نرخ تورم در دولت روحانی در ۶۳ سال اخیر بی سابقه بوده و نرخ ارز هم که حدودا ده برابر شد! حتی در جنگ تحمیلی و دفاع مقدس هم چنین تورمی نداشتیم ! شما به عنوان حامی و تبلیغ کننده و تشویق کننده مردم ب روحانی بنظرم بهتر است اول یه سوزن به خود بزنید ببینید شما چقدر سهیم هستید در بدبختی ها و تورم ها و گرانی های مردم چقدر بوده شما خود و گوش هایتان نیستید وقتی بعنوان یک فرد مطرح و مشهور و محبوب تبلیغ میکنید خدا میداند چند هزار یا چند میلیون رای فقط بخاطر اشتباه شما به شخص مطلوب شما روحانی داده شده پس شما و امثال شما سهم قابل توجهی در بدبختی های بوجود آمده برای مردم دارید!
دوم ) آقای کیانیان آن هنگامی که جناب ظریف و برجامش را اجراکننده آبروی ایران میدانستید و قهرمان دورکننده جنگ از سر ایران را ظریف و برجام خواندید و چندین و چند فایده از برجام خواندید که همه جای مناقشه است ، سردار سلیمانی ها و همدانی ها بدون بوق و کرنا در گمنامی و گریزان از دوربین ها در جبهه ها خالصانه تلاش میکردند و قهرمان دافع جنگ از مملکت اینها بودند نه دیپلماسی ظریف و امثالهم ! به زبان انگلیسی بحمدالله اشراف دارید صحبت های وقت اوباما پیرامون برجام را از خود رسانه های خارجی ببینید می گوید خدمتی که من با برجام در مورد ایران ب امریکا کردم هیچ کدام از روسای جمهور پیشین نداشتند! و قص علی هذا ! برجام چرا تورم را مهار نکرد نرخ ارز را مهار نکرد بیکاری رادمهار نکرد انموقعی که جوگیرانه میگفتتد دکتر ظریف متشکریم ایکاش شما با مطالعه بیشتر و پژوهشگرانه تر و متقن و موثق تر صحبت می کردید از شما بعنوان خواص هنری درست گفتم خواص هنری دارای شهرت و محبوبیت انتظار بیشتری می رود
سوم) سال ۹۶ گفتید اگر انتظار قهرمانی را داریم که بیاید و یکدفعه همه چیز را درست کند وضع همین میشود که تا الان بوده ! در حمایت از روحانی گفتید بعد از چهار سال ریاست جمهوری! اندر فواید فضای مجازی است دیگر همه چیز کامل ثبت و ضبط میشود؛ حداقل به صحبت های خود پایبند باشید آقای قالیباف حدود یکسال هست که آمده و به اندازه مسوولیتی اش بنظر میرود کار کرده باشد و ویران ای را که دولت به کار آمده با حمایت شما ایجاد کرده اند !
چهارم) بنظرم امثال شما بزرگواری کمی دقیق تر محققان تر و دقیق تر صحبت کنند در خور تر هست در مورد طرح فضای مجازی قرار نیست کسب و کاری تعطیل شود و چه بسا فیلتر هایی شکسته شود که به کسب و کار کمک کنند هیجانی برخورد کردن در خور شما و بسیاری از همکاران شما که در مواضع گوناگون جامعه را به تشتت و اضطراب می کشند نیست!
پنجم) آقای کیانیان محبوب قشری از مردم ایران! حامی تبلیغاتی روحانی دیروز! میدانید که شهرت به اندازه خود قدرت می آورد و قدرت به اندازه خود در پیشگاه خدا مسئولیت! انصافا شما به اندازه این موهبت چقدر تلاش کردید آیا نشستن و نامه نوشتن کافی است بزرگوار؟! نمی شود کسی در جایگاه شما یک کمپین حمایت از مردم خوزستان راه بیاندازد و هوادارانش را به کمک مالی اجتماعی حتی یدی مردم خوزستان و ... تشویق کند؟! اگر یکی شما یا هم صنفی هایتان در اینجاها نظیر خوزستان و سیستان و حضور پیدا میکردند و هوادارانشان را به کمک فرا می خوانند چقدر تاثیر گذار بود؟؟!! مثل سردار دل ها در ایام سیل چه کردند؟ شاید اینکارها دون شان شماست؟!
و من الله التوفیق!
آقای خباز خواب دیدی. خیر باشه ،. اگر روحانی ظرفیت خوبی بود این همه فاجعه ببار نمیآورد
دولت اولش هم اصلا موفق نبود کنترل تورم با رکود ضد تورمی ،. اقتصاد قبرستانی که تورم ندارد بعدشم کی دولت روحانی به مردم حرف راست زده ،. همش آمارهای. توهمی
آنموقعی که زنده یادفردین میخواسته جنابعالی راببینه وزیرارشادبودی وحتمامیخواسته گره کوربازیگران قبل ازانقلاب رابرایش بگشایی وعاشق چشم وابرووآن خنده ملیحت نبوده وآنقدرحتماکشش دادی که اون بنده خدابرحمت خدارفت وحسرتی هم اگربوده حسرت ادامه بازیگری بوده که به دلش ماندورفت!!
آلمان: گزینه بازگشت به برجام تا ابد در دسترس نیست:
به درگ که قابل دسترسترس نیست، این بار ایران باید یا همه چیز را از برجام بخواهد یا "اعطایش را به القایش ببخشد". غربها طوری از قابل دسترس بودن یا قابل دسترس نبودم برجام سخن میگویند انگار تا بحال چیزی گیر ایران آمده. این توپ تشرها دیگر رنگی ندارد، "روحانی رفت". ایران این بار یا همه چیز را باید از برجام بگیرد یا آنرا باید برای خود غربها رها کند، یک قدم عقب نشینی از برجام یعنی باخت صد در صد برای مردم ایران. یا همه چیز یا هیچ چیز.
امام جمعه کرج: دولت جدید به صراحت اعلام کرده به دولت آمریکا اعتماد ندارد:
ایکاش مجمع سیاست گذاریهای امام جمعه کمی هم به مشکلات و مسائل داخلی متمرکز میشوند و از دردهای مردم بیشتر میگفتند:
- چرا فساد کم که نمیشود، هیچ روز به روز هم بدتر میشود؟
- چرا مردم اینقدر به حلال و حرام درآمدشان بی اهمیت شده اند؟
- چرا برخلاف ادعاهای صدا و سیما و فیلمهایشان مفسدین در حال بیشرفت هستند"؟
- چرا مفسدین از خدا و دستور امامه و دین و قانون نمیترسند؟
- چرا مردم به هم دیگر رحم نمیکنند؟
- چرا تا جایی که میتوانند سرهم دیگر کلاه میگذارند؟
- چرا از فداکاری های در دهه 60 دور میشویم؟
- چرا هرچه از از انقلاب میگذرد، فداکاریها و گذشته جایشان را به طمع و حرص و ولع دادهان؟
- چرا فداکاری از جان گذشتگی ها در جبهه و جنگ در دهه 60 جایشان را به مقام و میز داده اند؟
- چرا امام جمعه اینقدری که به سیاست خارجی اهمیت میدهند حاضر نیستند و اقعیتهای داخلی که مردم را از هم دور میکنند در اولویت قرار بدهند؟
- دنیا فهمید که امریکا زیاده خواه است و دیگر کمتر باید زمان را بر این در سیاستهای امامه محترم نماز جمعه برایش زمان گذشت؟
- چرا نباید بعد از لطمه بسیار شدید اعتماد مردم به مسئولین در هشت سال گذشته، این عدم اعتماد توسط سخنران جمعه بازسازی شود؟
چراهای زیادی وجود دارد تا واقعیتهای مشکلات داخلی را برای مردم بیان کنند. مردم نیاز دارند بعضی از واقعیتها را اگر چه تلخ هستند ولی آنان را با راحلهای منطقی و قابل اجرا از زبان این تربیبونها بشنوند. نماز سیاسی عبادی باید واقعیتهای و مشکلات را بیان کند. باید اینقدر از مشکلات مردم بگویند تا کسی که توان رفع این مشکلات را نداشته باشد مسئولیت نپذیرد. همان گونه که واقعیتهای و مظلومیت ایران را را در برابر امریکا به جهان شناساند باید فسد را از این کشور ریشه کن کند. فساد از همه چیز بدتر است. فساد ایمان را زائل میکند. باید به داد و درد و دل مردم بیشتر بگویند. خوشا به حال کسانی که دهه 60 را ندیدند و یا بخاطر نیاورند. در دهه 60 مسولین و مردم بسیار بسیار به هم نزدیک بودند. باید رفتارهای دهه 60 به کشور بازگردد تا مردم و بخصوص جوانان انقلاب را بیشتر و بهتر درک کنند.
آخه، چطور ممکن است فیش حقوقی آدم 2میلیون و 200هزار تومان باشد و لباس چند صد هزار تومانی را لباس ارزان توصیف کند؟ (من می گویم قیمت این لباسها چند صد هزار تومان است وگرنه لباسهایی که جناب امام جمعه درباره آن صحبت می کند و در سایتها یا برخی نمایشگاههای خانگی فروخته می شوند در شرایط حراج قیمتی از 2 میلیون به بالا دارند)
لطفا ایشان این تناقض را پاسخ بدهد که بالاخره او فقیری در سطح و یا پایینتر از ما مردم عادی است و یا اینکه 2 میلیون و 5 میلیون برای حضرتشان پول خرد محسوب می شود؟