حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۹
اون واکسن هایی که به دنیا صادر کردین و صادر کننده شدین رو یه کمیش رو بیارین داخل کشور. حتی اگه شده همونها رو هم (واکسن های خودتون ) رو از کشور های دنا بخرید برگردونید ایران .
توهم صادر کننده واکسن بودن رو خوب اومدید حالا نتیجش رو ببینید.
محسن گلادیاتور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۹
محرم را تعطیل کنید اگر سلامتی مردم الویت هست - نترسید اسلام در خطر نیست - مسلمون های عادی در خطر هستن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۹
عوضش امنیت داریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۹
مثل همه کشورها به علم و تخصص احترام میگذاشتید، تصمیم سیاسی نمیگرفتید و اجازه واردات واکسن در زمان طلایی را میدادید، الان هم با شکوه خاص مراسم محرم را با جمعیتهای چند صد هزار نفره برگزار میکردید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۹
مردم نگران نباشند. مسئولین درگیر کارهای مهمتری همچون دیدار باگروههای فلسطینی در حاشیه مراسم تحلیف، حل مشکل زاکانی برای شهردار شدن و تصویب طرح صیانت هستند. انشاالله بعد از این امور مهم یک سرشماری از کشته شدگان کرونا خواهند کرد و گزارش آن را به سمع ونظر مردم خواهند رساند. جای امیدواری است که کرونا فقط کشته نداده، عده ای هم بهبود یافته اند.
ناشناس
|
Russian Federation
|
۱۵:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۹
حرم رو ببندین مراسم عزاداری رو تعطیل کنین به مردم هم انگ دشمن اسلام نزنین.