ایا این رنگ بندی را و روند ان را می بینید و باز مراسم می گذارید هیئات راه می اندازید سفر می روید دور همی می گیرید خوب نتیجه روشن است نتایج ان چند روز بعد از مراسمات خود را نشان خواهد داد باز بیش از ششصد نفر از هموطنان جان باختند عامل قتل و کشتار این مردم کیست اگر واکسن کم است اگر دارو کم است اگر دیر بفکر مقابله با کرونا افتادیم همه اینها مربوط به مسئولین کشور است ولی نقش تک تک ما در این فاجعه چیست ایا پروتکلها را رعایت می کنیم ایا از اجتماعات پرهیز می کنیم ایا سفر خود را بخاطر هموطنان و خودمان ابطال یا به تعویق می اندازیم ایا به بهانه عزاداری محرم از حضور در اجتماعاتی که مهلک است و پروتکلها رعایت نمی شود خودداری کرده ایم متاسفانه در بسیاری از موارد جواب منفی است امید که فاجعه را در یابیم .
مهم نیست. مهم این است که از آمریکا و انگلیس و فرانسه واکسن وارد نکنیم حالا عده ای هم مردند که مردند مهم نیست....
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۰:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۷
خودشان ولی زدند
و خوبش را هم زدند
ناشناس
||
۰۰:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۷
۲۰۰ نماینده مجلس بیانیه دادند که خیلی جهادی و انقلابی واکسن وارد نشود
ناشناس
||
۱۳:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۷
از همون جاهای دیگر هم که مجاز بود، دولت در سایه و ایادی قردت مانع واردات بیست میلیون و ده میلیون و شش میلیون واردات شدند. یعنی اینکه تازه آن بخش نمایان تحریم بود بخش پنهانی هم داشت.
حالا صبر کنید تا اثرات عزاداری ها خودش رو نشون بده. کسی که میره مسافرت به احتمال زیاد ویلا یا جایی برای ماندن دارد و در فضا های مملو از جمعیت حاضر نمی شود. اگر به اقایان بر نمی خوره.
۳۶۰ شهر قرمز داریم ولی تعداد کشته ها ۶۵۰ تا ... یعنی متوسط هر شهر قرمز کمتر از روزی ۲ تا کشته میده! اگه آمار ۳۰۰ کشته در روز تهران رو ازش بذاریم کنار در کل کشور فقط روزی ۱ کشته در هر شهر قرمز داریم! شما باورتون میشه این عدد؟
رقم واقعی و غیر دروغین فوتی ها چندینو چند برابر آمار مثلا رسمیه! شاید ۱۰ برابر!!!
خواهشا به کیفیت شرایط برای ایجاد محیطی امن برا واکسیناسیون هم توجه بشه. دیروز مرکز ترریق صبارو واقع در ده ونک بسیار بسیار شلوغ و بهم ریخته بود.من تاکنون چند بار برای ازریق واکسن پدر و مادرم (هر دو دوز) و خودم (دوز اول ) به اونجا مراجعه کردم. هر دفعه شلوغ تر و بهم ریخته تر از دفعه قبل بوده. جالب اینه که در مدت این دو ماهه که پنج بار اونجا رفتم ندیدم که برای ایجاد محیطی ایمن از نظر سلامتی برای زدن واکسن روش خودشون رو عوض کنند!
کرونا سياسي است وسياست شروعش کرده و سياست هم پايانش مي دهد نه واکسن - ويروسي که خودشان مي گن جهش دارد واکسنش کجا بود - شرکت هاي داروسازي و اينجور چيزها دارن پول در ميارن همه تو کرونا ضررکردن شرکتهاي بزرگ دارن سود هاي کلان مي کنن پس معلوم نبض کرونا کجا مي زند