متن مصاحبه نایب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس با روزنامه وطن امروز حاوی نکات و توصیه دست هزارمی به قوه قضاییه برای بسط عدالت و غیره هست که چون هم توسط همه ارکان نظام و همه رؤسای قوا و خلاصه همه مردم گفته و خواسته میشود چندان سخن تازه ای نیست. اما مصاحبه کننده این موضوع را برای یادآوری وظیفه قوه قضاییه و یا من باب نظارت و یا کنترلی بر این قوه و سازمانهای تابعه آن از جمله سازمان زندانها نگفته بلکه صرفاً موضوع مرخصی و یا رندانی مرفه داشتن دو شخص بخصوص را مورد توجه و اشاره قرارداده است و بیان کرده این موضوع را پر کمیسیون مطرح و پیگیری خواهد کرد . بسیار هم خوب و بجاست هرچند نیت چیز دیگری باشد. اما بهتر است این نماینده مجلس موضوعات دیگر در زندانها و قوه قضاییه را هم وجهه همت خود قرار دهد تا در درخواست عدالت راه به عدالت رفته باشد. یکی بد رفتاری با زندانیان از هر طیف و طبقه ای مه هستند است و دیگری چرایی عدم رسیدگی و مفتوح ننمودن پرونده های خواص و یا درخواست از دادستانها برای رسیدگی به مدعیان تولید واکسنی که تولید نشد و منجر به مرگ و میر ناشی از عدم واکسیناسیون در حد لازم و زمان لازم است. اگر فرد مزبور و روزنامه وطن امروز جرأت و وظیفه شناسی را در خود انطورکه در دولت قبل تز خود نشان دادند همچنان دارند، خب بسم الله
درباره ترور فهیم دشتی و نقش بی بی سی فارسی:
1. بی بی سی فارسی می توانست این شماره را از کانالهای مخفی به طالبان بدهد. الان کسانی که این تئوری را مطرح می کنند باید دلیلی برای انجام علنی و وقیحانه ی آن توسط بی بی سی فارسی گمانه زنی کنند.
2. فهیم دشتی یک عنصر جهادیِ با سابقه بوده و قطعا قبل از برقراری ارتباط، امن بودن آنرا بررسی می کند
3. فهیم دشتی و مشاوران و همراهانش از طریق دستگاه موبایل یا کامپیوترش و همچنین از طریق پخش تلویزیونی می توانسته اند اتفاق را ببینند و در لحظه نسبت به آن واکنش دهند ولی این موضوع در تلویزیون با واکنش فهیم دشتی مواجه نمی شود و او به این خطای فنی (بر اساس ادعای روزنامه جوان عمدی) واکنشی نشان نمیدهد.
4. برخی اپلیکیشن هایی که امکان تماس ویدئویی فراهم می کنند می توانند در بیش از یک دستگاه نصب شوند و مستقل کار کنند (مثل نسخه اندروید تلگرام و نسخه ی دسکتاپ آن برای ویندوز که مستقلا عمل می کنند). اپلیکیشن مورد استفاده آقای دشتی و بی بی سی در این تماس مشخص نیست ولی اگر این قابلیت را داشته باشد فاصله بین دستگاه تلفن و دستگاهی که با آن ارتباط برقرار شده می توانسته کیلومترها باشد
5.برنامه ای که فهیم دشتی با آن مصاحبه می کند 5شنبه تهیه و پخش شده و ترور او در روز یکشنبه و توسط فرمانده احمد مسعود، رسانه ای می شود و حتی ساعتی قبل از این ترور، او در حساب توئیتر خود، یک توئیت منتشر می کند. ولی در خصوص سایر فعالیت های او طی این دو یا سه روز، اطلاعی در دست نیست. اینکه روزنامه جوان ادعا می کند او لحظاتی بعد از برنامه ترور شده، منبعش کجاست؟ (آیا تئوری این است که او در محلی مخفیانه مصاحبه کرده و نیروهای مقاومت در پنجشیر دو تا سه روز بعد، محل جسد را شناسایی کرده اند؟ اما توئیت ِ آقای فهیم را چه کسی زده است؟)
6. دایی ایشان در مصاحبه با بی بی سی فارسی، ادعایی علیه این رسانه مطرح نمی کند. آیا او به خون خواهر زاده اش خیانت کرده و یا اینکه به اخباری که از منابع مقاومت به روزنامه جوان میرسد دسترسی نداشته است؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۷
اقا شما چرا اینقد خودتو خسته میکنی دلیل و برهان میاری
اینا برای اینکه بگن بی بی سی خیلی بده شما هر چی دلیل منطقی و علمی بیاری کسی گوشش بدهکار نیست
ناشناس
||
۱۱:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۷
روزنامه جوان و رفقاش کی برای خبررسانی دنبال دلیل و منطق بودن که الان باشن
به نظر من یک همکاری اطلاعاتی از سوی آمریکا و انگلیس انجام شده. از آنطرف هم طالبان اجازه خروج افراد باقیمانده آمریکا از افغانستان را داده. پاکستان این وسط واسطه بوده برای این معامله. بعد از سفر رئیس استخبارات نظامی پاکستان به کابل شرایط به کلی تغییر کرد. بلافاصله پس از عملیات موفقیت آمیز در تصرف پنجشیر، عمران خان به کارفرماهای عربستانی، اماراتی و قطری خودش گزارش داد و همگی اظهار خوشحالی کردند. احتمالا صورتحساب تجهیزات باقیمانده آمریکا در افغانستان هم توسط طالبان و رفقای عربیش نقد میشه. این وسط فقط سر ایران بی کلاه ماند که باید در این شرایط اقتصادی خرج آوارگان افغانی را هم بدهد و برای یک هوشیاری طولانی مدت در شرق کشور هم آماده باشد.