همواره ثابت شده اقدامات قوه قضاییه در مجازات و برخورد با مختلسین دانه درشت همیشه نمایشی بوده و بعدا مشخص شده که احکام مجازات آبکی صادر شده هم اجرا نمیشود.
سلام زندگی و کسب و کار بسیاری از مردم به وسطه فساد امثال حسین فریدون از هم پاشیده و برخی از آنها در زندان به سر می برند ولی متهمان اصلی و دانه درشت آزادانه می گردند
خدایا خدایا خدایا تا کی این همه فساد در سازمان زندانها باید ادامه یابد و هیچ کس برخوزدی نکند؟ آخر این حاج محمدی با این ریش بی ریشه ای که گذاشته هر فسادی که می خواهد انجام می دهد. پشت وی به چه کسی گرم است که توان برکناریش را ندارند؟ آن زندگی اشراقی بابک زنجانی اعدامی در ویلای اشرافی لواسان, آن از سالهای دو سال در زندان نبودن شبنم , آن از شبنم نعمت زاده, آن از بیرون بودن مهدی هاشمی بیش از شش ماه زندان, این هم از حسین فریدون و هادی رضوی.