گل علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
جناب آقای شبستری جناب عالی و امثال شما بفرمائید خودرو داخلی 40سال است پدر این مردم را درآورده .مگر اکثر مسئولان خودرو خارجی ندارند .چرا نمی خواهید رقابت بشود .شما کره .ژاپن ،چین،را نبینید .اگر در کشور شان بسته بود امروز دهها نمونه خودرو عالی تولید می کردند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
راست میگه آقای مجتهد شبستری تویوتا و لندکروز و میتسوبیشی و بنز و ... در شان این مردم نیست همون پراید حلبی را باید سوار بشوند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
آمریکائی میخواهیم صد سال سیاه به برجام برنگردید ؟؟!!! زمانیکه در برجام بودید چه گلی سر اعضا کاشتید که حالا دوباره برگردید گلی دیگر میکارید؟؟!! دیگه فریب وعده های پوچ غرب را نخواهیم خورد حالا که این همه سختی کشیدیم ظلم است دست از پیشرفت هسته ای خود به خاطر وعده های سرخرمن غربی ها برداریم؟؟! دیگه اجازه واردات بی حد را نخواهیم داد و تولید داخل را ارج مینهیم چون در سختی ها فقط تولیدات داخلی میتوانند حلال مشکلاتمان باشند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
ما ترکهای آذربایجان عمدتا کانالهای هم زبانهای خود در ترکیه را نگاه میکنیم شما خودتون را ناراحت نکنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
بهترین دولت بعد از انقلاب از هر جهت دولت خاتمی بود خدا حافظش باشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
چمران که سکته کرده بود !!!!

کی مرخص شد ؟

که دوباره اومد پشت میز ریاست ؟

خدا را شکر که علاقه به خدمت ، سکته را هم شکست میده !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
در ایران دولت تغییر کرد و تا وزرا تعیین شوند، تیم دیپلماسی شکل بگیرد، معاونان دولت مشخص شوند و... زمان می‌برد.؟؟؟؟؟؟
چطور واردات واکسن که نیاز به مذاکره داره و کلی مقدمه داره از سفارش تا پرداخت و حمل به ایران رو به نام خودتون تموم کردید و گفتید کار دولت ما بوده اونوقت مذاکره ای رو که کلا خوندن سوابق گذشته اش سه روز زمان میبره و انتخاب معاونین و مذاکره کننده ها که احتمالا حتی از قبل هم مشخص بوده نیاز به زمان داره؟
شما بفرمایید معیشت مردم براتون اولویت اخره وگرنه هیچ توجیه دیگری نداره عقب انداختن مذاکرات
ناشناس
|
Netherlands
|
۰۹:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
خداییش بایدن خیلی کودن
اول باید تحریم ها رو برداره
دوم بازد برگرده به برجام
سوم اگه ایران بازی دراورد بره سازمان ملل
چهرم تحریم سازمان ملل
وسلام
شطرنج باز خوبی نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
بعضی ها خودشان تو این دنیا کنایه هستند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
این مدیر مسئول کیهان عجب موجودیه!
خب اگر تاسیس آذربایجان اینترناشنال یک حماقت از طرف حریف است٬ چرا می خواهی به آنها در مورد این حماقتشان زنهار بدی. چرا نمی ذاری چراغ خاموش حماقتشان را مرتکب شوند تا تو برنده بازی شوی؟!

!
نظرات بیشتر