همه دانش آموزان مخصوصا پسر اکثرا در کوچه ها بدون ماسک در حال بازی با دوستانشان هستند در حالیکه در مدرسه با ماسک و رعایت پروتکل ها حاضر می شوند از اول تعطیلی مدارس اشتباه فاحش بود که خطر فضای مجازی با در دست گرفتن گوشی و تبلت توسط دانش آموزان بیشتر از کرونا می باشد و در آینده خواهید دید که عواقب بدی از نظر جسمی ، اخلاقی و فرهنگی و... به جای خواهد گذاشت.
با سلام متاسفانه مسئولين آموزش و پروش ما ايران را با نروژ اشتباه گرفتند مگر كرونا در ايران تمام شده است . بسياري از خانواده ها هنوز درگير اين بيماري هستند بايستي آموزش غير حضوري واقعي در دستور كار ياشد نه آموزش حضوري. بسياري از مردم هنوز 1 دوز واكسن زده اند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
علت اصرار مسوولین شاید به دلیل نرخ بالای ترک تحصیل در بخش هایی از مملکت هست فکر می کنم
اگر کمی سیاست داشتند برای کودکان واکسن فایزر وارد می کردند و هرچه سریعتر مدارس را باز گشایی می کردند . چرا باید این همه فرصت سوزی کنید . اگر دنیا کودکان را بدون نگرانی واکسن زده چرا ما فرزندانمان را موش ازمایشگاهی سینوفارم کنیم . قیمت واکسنها فرق انچنانی نداره چرا از راه رفته جهانیان نباید پیروی کنیم . واقعا افت تحصیلی و نگرانی والدین ارزش خرید فایزر را نداشت . خود ما که به جهنم برای کودکانمان حداقل ارزش قاعل باشید .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
انگلیس به عنوان کشوری که از نظر بداشت و درمان رتبه بالایی داره برای زیر 18 و 16 سال واقعا با تردید برای تزریق واکسن هایی به مراتب ایمن تر از فایزر برای این سنین نسبت به تزریق واکسن داره فکر میکنه و عملا برای زیر 16 سال از تزریق تا حد ممکن جلوگیری میکنه
مهمتر از واکسینه کردن، نظارت بر اجرای شیوه نامه های بهداشتیه. علاوه بر اینکه تحمل چند ساعت مداوم ماسک برای کودکان بسیار طاقت فرساست، رعایت شیوه نامه های بهداشتی و فاصله اجتماعی توسط کودکان هم با ذات پر جنب و جوش اونها که لازمه سنشون هست در تضاده و عملاً یا امکانپذیر نیست یا اگر امکانپذیر شود کودکان را بسیار افسرده خواهد کرد. عامل اصلی شیوع بیماریها در طول تمام سالهای گذشته، همین مدارس بودند. به نظر من تنها راه حل، تهیه یک تست فوری و دقیق و بدون دردسر برای بررسی ابتلای کودکان هست که هر روز در بدو ورود به مدرسه از اونها گرفته بشه و بلافاصله نتیجه دقیق اون قابل رویت و ثبت باشه. پیشگیری با ماسک یا واکسن، یک شوخی تلخه.
چون در مدارس 400 الی 500 نفری دولتی امکان رعایت پروتکل های بهداشتی وجود ندارد ( اعم از تهویه کلاسها و خود دانش آموز و کلاسهای درس و سرویسهای بهداشتی و .... )امکان انتقال و شیوع مجدد بیماری بسیار بالا است. چون دانش آموز بیماری را به خانه منتقل می کند و همه اعضای خانه درگیر می شوند .
مدرسه فرزند من 600 دانش آموز دارد با کلاسهای 40 نفری فشرده. با این اوضاع فقط آموزش مجازی باید برقرار شود و آموزش حضوری تا کنترل کامل بیماری غیر ممکن است.
سلامت فرزندان از همه چیز در یک خانواده مهم تر است و هیچ کس حاضر نمی شود خود و فرزندان خود را در معرض خطر بیماری قرار دهد.
چرا که هنوز مطالعات بالینی برای کودکان را طی نکرده اند