بیکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
واکسن چینی و ایرانی نمیزنم

چرا که هنوز مطالعات بالینی برای کودکان را طی نکرده اند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۷
ایا بقیه واکسنها مطالعات بالینی را طی کرده اند؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
همه دانش آموزان مخصوصا پسر اکثرا در کوچه ها بدون ماسک در حال بازی با دوستانشان هستند در حالیکه در مدرسه با ماسک و رعایت پروتکل ها حاضر می شوند از اول تعطیلی مدارس اشتباه فاحش بود که خطر فضای مجازی با در دست گرفتن گوشی و تبلت توسط دانش آموزان بیشتر از کرونا می باشد و در آینده خواهید دید که عواقب بدی از نظر جسمی ، اخلاقی و فرهنگی و... به جای خواهد گذاشت.
حسين سيدالحسيني
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
با سلام متاسفانه مسئولين آموزش و پروش ما ايران را با نروژ اشتباه گرفتند مگر كرونا در ايران تمام شده است . بسياري از خانواده ها هنوز درگير اين بيماري هستند بايستي آموزش غير حضوري واقعي در دستور كار ياشد نه آموزش حضوري. بسياري از مردم هنوز 1 دوز واكسن زده اند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
علت اصرار مسوولین شاید به دلیل نرخ بالای ترک تحصیل در بخش هایی از مملکت هست فکر می کنم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
سلام
وقتی تویی کلاس اول ۴۳ بچه هستش چطوری میتونیم بچه ها را بفرستیم مدرسه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
مامی بایستی تواین فقره به پرونده خانوادگی افراد نگاهی بیندازیم بعدوالدین تصمیم بگیرند
سیاه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
اگر کمی سیاست داشتند برای کودکان واکسن فایزر وارد می کردند و هرچه سریعتر مدارس را باز گشایی می کردند . چرا باید این همه فرصت سوزی کنید . اگر دنیا کودکان را بدون نگرانی واکسن زده چرا ما فرزندانمان را موش ازمایشگاهی سینوفارم کنیم . قیمت واکسنها فرق انچنانی نداره چرا از راه رفته جهانیان نباید پیروی کنیم . واقعا افت تحصیلی و نگرانی والدین ارزش خرید فایزر را نداشت . خود ما که به جهنم برای کودکانمان حداقل ارزش قاعل باشید .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
انگلیس به عنوان کشوری که از نظر بداشت و درمان رتبه بالایی داره برای زیر 18 و 16 سال واقعا با تردید برای تزریق واکسن هایی به مراتب ایمن تر از فایزر برای این سنین نسبت به تزریق واکسن داره فکر میکنه و عملا برای زیر 16 سال از تزریق تا حد ممکن جلوگیری میکنه
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
بچه هام واکسن زدند هر موقع هم که باز بشه میفرستم کاملا موافقم
میثم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
مهمتر از واکسینه کردن، نظارت بر اجرای شیوه نامه های بهداشتیه. علاوه بر اینکه تحمل چند ساعت مداوم ماسک برای کودکان بسیار طاقت فرساست، رعایت شیوه نامه های بهداشتی و فاصله اجتماعی توسط کودکان هم با ذات پر جنب و جوش اونها که لازمه سنشون هست در تضاده و عملاً یا امکانپذیر نیست یا اگر امکانپذیر شود کودکان را بسیار افسرده خواهد کرد. عامل اصلی شیوع بیماریها در طول تمام سالهای گذشته، همین مدارس بودند. به نظر من تنها راه حل، تهیه یک تست فوری و دقیق و بدون دردسر برای بررسی ابتلای کودکان هست که هر روز در بدو ورود به مدرسه از اونها گرفته بشه و بلافاصله نتیجه دقیق اون قابل رویت و ثبت باشه. پیشگیری با ماسک یا واکسن، یک شوخی تلخه.
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
من دز اول واکسن پسرم رو زدم
کم کم باید شرایط آموزش حضوری فراهم بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
باسلام

چون در مدارس 400 الی 500 نفری دولتی امکان رعایت پروتکل های بهداشتی وجود ندارد ( اعم از تهویه کلاسها و خود دانش آموز و کلاسهای درس و سرویسهای بهداشتی و .... )امکان انتقال و شیوع مجدد بیماری بسیار بالا است. چون دانش آموز بیماری را به خانه منتقل می کند و همه اعضای خانه درگیر می شوند .

مدرسه فرزند من 600 دانش آموز دارد با کلاسهای 40 نفری فشرده. با این اوضاع فقط آموزش مجازی باید برقرار شود و آموزش حضوری تا کنترل کامل بیماری غیر ممکن است.

سلامت فرزندان از همه چیز در یک خانواده مهم تر است و هیچ کس حاضر نمی شود خود و فرزندان خود را در معرض خطر بیماری قرار دهد.
نظرات بیشتر