طبق مصوبه مجلس مگرقرارنبودتا رفع تحریم هااجاره بازرسی و استفاده از دوربین های نصب شده در مراکز هسته ای ایران به آژانس داده نشود .اگر این توافق در زمان دولت روحانی می افتاد عده ای زمین وزمان را رسوا می کردند وروحانی را به خاطر نادیده گرفتن قانون مجلس به پای میز مذاکره می کشاندند
در روزهای اخیر در رسانه های مطالب مختلفی در خصوص نتایج "توافق 12سپتامبر میان ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی" منتشر شده است مثل پاسخ به همین ادعای مدیرکل آژانس یا نظر نمایندگان مجلس در خصوص ارتباط این توافق با قانون جامع در رفع تحریمها و ... اما مهمترین سوال و نکته مغفول مانده، و آن بحث بر سر انتشار متن توافق است و فرایند طی شده بعد از آن است.
قطعا ما حقی برای آژانس در دسترسی به مراکزی که در آنها اقدام خرابکارانه علیه تأسیسات هسته ای انجام شده نیستیم، ولی آیا مذاکره کنندگان و توافق، هم چنین محدودیتی برای آژانس در نظر گرفته بوده اند. یا مثلا افرادی که برای تعویض این کارتهای حافظه به مراکز اتمی وارد شدند، آیا در توافق فرایندی برای معرفی و تأیید ایشان توسط ج.ا وجود دارد. آیا توافق محدود به زمان شده و یا اینکه مدتی بعد و با از کار افتادنِ احتمالی هر دوربین، آژانس مجددا امکان دسترسی به مراکز اتمی را خواهد داشت.
___________________
نکته: مردم باید بدانند برای چه چیزی دارند این فشار تحریم ها را تحمل می کنند و اطلاع از جزئیات توافق قطعا حق مسلم آنهاست. مثلا در خصوص قانون اقدام راهبردی در لغو تحریم ها، این حق ملت رعایت شده است و الان هر اقدام دولت، به سادگی با این قانون قابل تطبیق است و این به مردم شناخت و آگاهی می دهد. بهتر است در خصوص این توافق نیز، متن توافق منتشر شود. حتی اگر تصور شود که این توافق، فنی و خارج از فهم عامه است اما می شودآنرا به عنوان بخشی از کارنامه دولت جدید منتشر کرد تا خبرگان قوم آنرا تبیین و تفسیر کنند و مردم نسبت به دولتمردان و سیاست مداران ِ خود شناخت کسب کنند.
"ترفندهای غیراخلاقی روسها در پرونده هستهای ایران"
برادر جان از کی قرار بوده همراهی روسیه ( ایضا چین یا حتی سوریه و عراق) معطوف به اخلاق بوده باشد؟!
از ابتدا تا کنون و در آینده حمایت روسیه و چین و در مراحلی انگلیس و آلمان( با نمایندگی جک استرا و یوشکا فیشر) از ایران معطوف به منافع شان بوده است نه اخلاق. معلوم است اگر ایران ضمن اولویت دادن به منافع خود منافع تاکتیکی همراهان خود را پایش و ملاحظه نکند ٬ نباید انتظار داشته باشد آنان همواره در کنارش بایستند. باید در نظر داشت اسرائیل و نومحافظه کاران آمریکا و متحدان منطقه آی آنان همواره و لحظه ای در حال به چالش کشیدن حمایت روسیه و چین از ایران هستند و ایران باید دست این دو کشور را در مقابله با آن چالشها خالی نگذارد( مطمئنا با اولویت دادن به منافع خود)
و شخصی که یک چشم بینا داشت پرسیدند دو ست داری آن چشمت را باز کنیم. و به همسایه ات که کور است یک چشم عطا کنیم گفت نه این چشم من را هم کور کنید ولی برای همسایه ام چشمی باز نکنید.
اگر ایران قوی باشد اولین دلهره بر جان روس ها خواهد بود. لذا من روسیه را. ماری در آستین می بینم تا آمریکایی که . خود در ظاهر دشمنی می کند
جامعه ایران از نظر اقتصادی غیر یگنواخت است۔چند خانواده را مثالی بزنم۔ از خانوادهای که کارندارند ویا سرمایه دار هستند میگذرم۔خانوادهای است تنها یک فرد کار میکند ۔و ودوفرزند دارد ومستاجر است۔خانوادهای که دوفرد کار میکند ومنزل دارد۔خانوادهای که دوفرد کار میکند واجاره یک خانه یا دوخانه استیجاری هم دریافت میکند۔۔این خانواده ها اختلاف زیادی از نظر اقتصادی دارند ودر ایران کم هم نیستند۔مالیات از نظر اقتصادی در یک جامعه سرمایه داری چنانچه درست گرفته شود به پیشرفت جامعه و یکنواختی اقتصادی نه اینکه لازم است ضروری است۔ولی چنانچه بگونه مطالعه نشده وتحقیق نشده وبدون سیستم گرفته شود اوضاع اقتصادی را برهم میزند۔جوامع سرمایه داری پیشرفته تمام هزینه شان از طریق مالیات است۔حتی نروژ در امد نفت ان پس انداز ملی است۔وشرکت نفت ان هم دولتی است ۔مالیات گرفتن با دولتی بودن برخی سازمانها تولیدی وخدماتی منافاتی ندارد۔کشورهای سرمایه داری غربی که سرمایه دار هاشان سرمایه شان به فلک سر میکشد همه وهمه مالیات میدهند وبسیار زیادم میدهند۔۔بهتر است اینگونه لگوئیم سبستم دریافت مالیات کشور باید اصلاح شود۔واقعیت در این است که ایران یک کشور شدیدا سرمایه داری است۔لذا باید روش های سرمایه داری را برای پیشرفت در ان بکار گرفت۔روشهای یرمایه داری با سرمایه گذاری گلان دولتی مخالفتی ندارد۔ولی یک واحد دولتی باید با روش سرمایه داری مدیریت شود۔حساب سود وزیان عملکرد داشته باشد ومالیات بدهد۔هیج موسسه وگروه اقتصادی در کشور نباید بدون پرداخت مالیات باشد۔توصیهای که میکنم التدا روش دریافت مالیات را در کشورهای سرمایه داری دقیقا مطالعه کنید۔میتوانید از انها الگو برداری کنید۔من خودم اقتصاد غیر سرمایه داری را بهتر می پسندم۔مخوصا در ابتدای صنعتی شدن وپیشرفت اقتصادی واجتماعی ۔ ولی ایا چنین امکانی برای پیاده شدن وجود دارد۔جواب منفی است۔لذا جامعه را باید با روش بهینه شده سرمایه داری مدیریت کرد۔متایات چنانچه درست گرفته سود کدرست هزینه شود در جهت بهبود وضع اقتصادی جامعه از هر طیف وطبقه میتواند مفید باشد۔درصورتیکه مرزها از نظر ورود وخروج سرمایه کنترل شود۔وسرمایه دار مسئول اجرائی نباشد ونخواهد که باشد۔این همه رفاه وپیشرفت اقتصادی ووجود این همه سرمایه دار فوق کلان در کشورهای سرمایه داری با پرداخت مالیات وکنترل جمعیت حاصل شدهاست۔مشکلات اجتماعی ورفتاری داخلی وخارجی انها بیشتر مشکل اصلی انها است۔ما باید از تجربه دیگران استفاده کنیم۔خود کرده را تدبیر نیست۔باید بپذیربم که در جامعه با جمعیت فوق العاده بالا وبا این همه نیازهای صحیح وغلط اقتصادی ،اجتماعی صاحب تجربه با ارزشی نیستیم۔راه حل مشگلات ما مخصوصا در بعد اقتصادی در کتاب های قدیمه یافت نمیشود۔دانشگاههاو اساتید افتصادی واجتماعی را باید در حل مسائل فعال کرد۔
ایران باید بیشتر از اسرائیل از ترکیه وروسیه وانگلیس که درتاریخ همیشه برعلیه ایران بودند حساسیت داشته باشد با مذاکره وامتیاز دادن وگرفتن دست واسطه ها حذف میشود چه داخلی چه خارجی ولی ملت ما درگیر بازی خطرناکی شده که منافع عدهای در داخل وروسیه به منافع ملی برتری پیدا کرده خدایا ایران را از شر دشمنان نقابدار حفظ کن