اقا نمیدونم این مسئولین ایران کی میخوان سیاست درست در پیش بگیرن...رئیس دولت آذربایجان تحت تاثیر کسی نیست سیاست واقعی جمهوری آدربایجان همینه...شما فکر میکنید اینها چرا اسم کشورشون اذربایجان گذاشتن چون آرزو دارن آذربایجان اایران هم جزو خاکشون بشه...تمام شبکه های ترکی زبان و جدایی طلب مرکزشون توی آذربایجانه و اسرائیل و ترکیه به شدت اونجا نفوذ دارن...درحالی که ارمنی ها به ایران وفادار هستند ما طرفدار آذربایجان بودیم همانطور که در اشتباهی فاجعه بار جلوی تجزیه عراق رو گرفتیم در حالیکه سه کشور ضعیف بهنر بود تا یک کشور منسجم بنام عراق...مسئولین فک میکنن بهتر از مردم تحلیل میکنن....همانطور که عدم حمایت ما از احمد مسعود اشتباهه...ما باید در مقابل آذربایجان از ارمنستان حمایت کنیم...
جناب اقای علم الهدی ، آیا همه فعل و انفعالات امرور ایران و جهان را فقط و فقط باید با جریانات مذهبی ۱۴۰۰ سال پیش مقایسه کرد و نتیجه گرفت!!!؟؟؟
بعنوان یک مسلمان شیعه بسیار معتقد عرض میکنم که روحانیت بهتراست کمی معلومات خودرا به روز کند و از روی ناچاری ،اولا در هر مورد،،، تا لازم نشده باشد ، اظهار عقیده بیجهت ننماید و در صورت لزوم!هم ،مرتبا از گنجینه معلومات خود ، ،فقط در مذهب اثنی عشری هزینه ننماید
مثلا در همین اظهار عقیده مورد بحث ، تیتر زده شده است که طبق فرموده اقای علم الهدی :
کسانی که پاسخ لازم رو به توهین به نظام نمیدهند ، ،مصداق نظاره گران واقعه کربلا هستند
در حالی که منظور ایشان بجای ،، کسانی که ،، دقیقا ،،، مسئولین ذیربطی که ،، بوده است
وگرنه اگر امثال من دست به پاسخگوئی برنامه ریزی نشده بزنند
ممکن است که حادثای در حد اتش زدن بیجهت سفارت عربستان در انتظارمان باشد
به هر حال :
زیاد صحبت کردن در باره همه مسائل و موارد ، انهم با یک معلومات مشخص و مقدس ،، زیاد جالب نیست.
مملکت مجلس دارد ، ،دولت دارد ، شورای عالی امنیت ملی دارد ،چتر مواظبت رهبری معظم در تمام زمینه ها را دارد ،،واقعا نیاز به این طور اظهار نظرهای حساب نشده رسانه ای نیست
درباره مطالبه گری از رئیسی، زمان مطالبه گری بسته به موضوع مطالبه باید تنظیم شود.
مثلا درباره گشت ارشاد مدیران، کاری نیست که نیاز به زمان طولانی داشته باشد. حداقل نتیجه ای که باید تا به امروز اعلام می شد این بود که چه رفتارهایی در مدیران مشمول تذکرات گشت ارشاد است. ولی ظاهرا این ستاد هنوز فعال نشده است و به جز جلسه ی تبلیغاتی تیرماه، هیچ جلسه دیگری نداشته و دستور کار خاصی را دنبال نمی کند.
اما در طرح دولت برای ساخت یک میلیون مسکن در هر سال، مطالبه گری تا پایان سال اول چندان منطقی نیست و باید به دولت در این خصوص فرصت داد و در زمان مقرر، مطالبه گری را به صورت جدی در دستور کار قرار داد.
اما مواردی هست که مطالبه گری ناظر به نتیجه نیست و مطالبه گران از دولت می خواهند که در موردی خاص اعلام موضع و نظر کنند. مثلا موضع دولت رئیسی به FATF و برجام، کاملا مبهم است و مطالبه گری در این خصوص با مطالبه به نتیجه رساندن برجام در زمانی کوتاه کاملا متفاوت است .
جمهوری آذربایجان اشتراکات فرهنگی و قومیتی و تاریخی زیادی با ایران داره. این رسم همجواری نیست که آذربایجان بذاره اسراییل از خاک آذربایجان برای عملیات خرابکاری در ایران استفاده کنه.
پاسخ ها
naser
||
۱۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۱
این هم رسم همجواری نیست که ایران با این همه اشتراکات فرهنگی و قومیتی و تاریخی به قول شما در جنگ قره باغ از ارمنستان متجاوز حمایت بکنه!!!0
اگر علی آقای مطهری در این مورد نظر تحریک کنندگی نمیداد عقب نمی موند ! بابا آقای مطهری خدا پدر تو بیامززه اون هشت سال برای هشتاد پشتمون بسه دیگه باز رمقی مونده برای یکی دیگه ؟! ماشاالله حقوق مکفی و ... !