یک روز چند مهمان سر زده به منزل ما آمد و برای درست کردن دوغ مقدار زیادی آب به یک ظرف کوچک ماست اضافه کردیم! یکی از مهمانان بعد از خوردن دوغ گفت: طعم و مزه ای که نداره اما سفیدی دوغش محشره!!
حالا شده قضیه ارزان کردن اجباری شیر و ماست و پنیر!
از کدوم ارزونی میگید؟ شصت درصد در این سه ماهه گران شده اند بعد ده درصد پایین می آورید و ادعا می کنید ارزان شده است؟حتی به کیفیت لبنیات که اصلا چیزی به اسم شیر در آنها نیست توجه ندارید.لبنیات در ایران شامل نشاسته و روغن پالم است نه شیر واقعی
قیمت لبنیات مورد نیاز ضروری مردم طی سال گذشته وامسال بیش از 70درصد گران شده متاسفانه با این تخفیف 10درصدی منت بر مصرف کننده می گذارند اقای وزیر صنعت با این راهکارهای بی ارزش منت روی مردم نگذارید ،زیرا این 10درصد بعلت گرانیهای بی نظارت چند برابر برای تولید کننده جبران شده است .
خدا خیر بده به آن مسئولی که در فکر مردم و خدمتگزار مردمه.