در کل متاسفانه عدم رعایت حق مالکیت معنوی به صورت صحیح و جدی در کشور خود یک اشتباه بسیار بزرگ است. وقتی مالکیت فکری محصول های مفید خارج از کشور رعایت نمی شود خوب این خواه نا خواه فرهنگ سازی غلطی شکل می دهد که بزرگترین ضربه را به مالکیت فکری و فناورانه و هنری داخل کشور می زند و کار آنها نیز به نسبت کارهایی مانند ساخت و ساز و مسکن و ... که سخت افزاریی است بی ارج و فرب شده و این خود به کاهش کیفیت و عدم استحکام و رشدی که شایسته ی کشور هست در این زمینه ها می شود. چرا که مشخص است که مشاغل و محصولات با کیفیت در کارهای دارای گردش افتصادی ضمانت شده و دارای صنف مستحکم و قدرتمند پدید می آید نه اینکه در این زمینه ها که یک شرکتی هنوز شکل نگرفته و نیمچه محصولی تحویل نداده بخاطر عدم گردش و ارزش اقتصادی متناسب با زحمت و نیروی انسانی، متلاشی می شود و این به آن می انجامد که یا محصولی مناسب ساخته نمی شود یا پی گرفته و پشتیبانی خدماتی لازم و با کیفیت برای آن ارایه نمی شود.
خلاصه اینکه فکر می کنیم با نپرداختن حق مالکیت معنوی و محصولات نرم افزاری خارجی داریم سود می کنیم اما این یک اشتباه بسیار بزرگ است و چند برابر آن سود را به نسبت اینکه آن خدمات را با پرداختن ارزششان می خریدیم و همین فرهنگ هم برای محصول داخلی در کشور شکل می گرفت و شکوفایی و بازار بزرگی شکل می گرفت، چند برابر آن داریم از پیشرفت و نیز درآمد این قطعه از بازار کار خود را محروم می کنیم. کشور هند با صنعت IT و نرم افزار اقتصاد خود را نجات و رو به رشد زیاد کرد. ما متاسفانه از این موقعیت طلایی به دلیل این اشتباه اساسی خود را محروم کردیم.
سلام، پاسخ امام جمعه محترم کرج: چرا دولت افراد مسالهدار را به کار میگیرد؟ سئوال بجایی مطرح فرمودید. ببینید چه کسانی اطراف رئیس جمهوری عزیز و انقلابی را گرفته اند؟ آیا کسی آمده سوابق آقای صولت مرتضوی را که زمانی استاندار خراسان جنوبی بوده را بررسی کند یا آقای فرهادی که دوست صمیمی ایشان هستند و در آنجا معاون ایشان بودند بعد آمدن سرپرست استانداری استان البرز شدن و بعد خودش را در دولت به اصطلاح تدبیر و امید بعنوان فرماندار تهران جا کرد؟