ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
یعنی متولدین ۵۹ دیگه حق شرکت ندارند در آزمون وکالت
هیچی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
چقدر همه اینجا بی سواد هستند قضات بعد از 40 سال بازنشته می‌شوند یعنی در زمان مرگ مردم عادی که 70 سالگی است
ناشناس
|
Sweden
|
۱۱:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
حضور در مسند قضاوت به معنای داشتن توانایی و دانش وکالت نیست. عکس این موضوع هم صادق است و هر وکیلی شایستگی و توانایی نشستن بر مسند قضاوت را ندارد.
ضمن اینکه نفس حضور یک قاضی به عنوان وکیل در دادگاه با توجه به احتمال وجود روابط کاری و سابقه دوستی با قضات شاغل به کار ممکن است مفسده انگیز باشد.
این موضوع در همه حرفه ها صادق است. به صرف اینکه کسی ۴۰ سال رانندگی کرده نمی تواند مکانیک شود...
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
این‌ قضات‌ چه‌ گلی‌ بسر‌ قوه‌ قضایه‌ زده اند‌ که حالا مدعی‌ هستند‌ که باید‌ دو کلاچه‌ برند‌ توی‌ وکالت‌ تا بتونند‌ بجای‌ سعی‌ تلاش‌ در اثبات‌ حق‌ با رانت‌ پولهای قلمبه‌ گیر‌ ییارند‌ ؟!
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
مبارزه با انحصار و مبارزه با رانت خواری حق و تکلیف مجلس است
قاضی نباید وکیل شود
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
سلام ، چرا قوای دیگر در کار قانونگداری دخالت و نظریات نمایندگان محترم مجلس را محترم نمیشمارند؟ مجلس که در انحصار نیست.
irani
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
تا به شایسته سالاری نرسیم در جا خواهیم زد و پیشرفتی نخواهیم داشت برای رسیدن به شایسته سالاری و عدالت نیاز است تمامی سهمیه ها و رانتها برداشته شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
تجربه کاری برای شغل وکالت از اهمیت بالایی برخوردار است صرف اخذ لیسانس برای ورود به این حرفه کافی نمیباشد بسیاری از افراد پس اژ قبول یک مورد وکالت وچشیدن طعم استرس ها ی ناشی از قبول مسئولیت عطای انرا به لقایش می بخشند
قاضی مرعشی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
تصویب لزوم شرکت قضات در آزمون وکالت بعد از باز نشستگی بیانگر اوج افول و سقوط سواد و توانایی مجلس و نمایندگان آن در طول دوران انقلاب اسلامی است .
شاید اندک قضات انگشت شماری سواد قابل قبولی نداشته باشند ولی دلیل نمی شود که تر و خشک با هم بسوزند و از همه امتحان گرفته شود و از سوی دیگر بروید ببینید چقدر از وکلا با رانت و زد و بند به وکالت رسیده اند و شما نمی توانید موکلی را پیدا کنید که از وکلیش راضی باشد و موکل می گوید وکلا در دروغ گفتن و خالی کردن جیب موکل و نگاه مسموم داشتن به ناموس مردم و غیره بی نظیرند .
لذا جذب قضات بازنشسته و انتصاب انتصاب آنها به وکالت بدون آزمون هزاران شرف دارد بر سیستم کنونی آزمون وکالت و وکلای امروز .