اسرائیل با اعراب دشمن است به درک به ما چه؟برن هر غلطی میکنن بکنند هی میگن اولین قبله گاه مسلمانان آخه موسی هزاروچند صد سال قبل از اسلام است چطور قبله گاه مسلمانان است؟
برنامه ایران این بود که یک خط راه آهن دوستی ترانزیتی اقتصادی رفاهی وگردشگری وزیارتی از چین هند پاکستان وبنادر جنوبی ایران به شلمچه عراق وسایر کشورهای عربی برسد. تا ضمن پیوند روابط موجب همگرایی اقتصادی شود که طرح قسمتی از مسیر بوشهربندرامام نزدیک به یک دهه هنوز اجرایی نشده است بدیهی است که اسزاییل پیش دستی می کند.
انشاالله به زودی زود نابود خواهد شد ولی نه با سلاح نظامی بلکه از درون ،نقطه حائز اهمیت در صورت خطای محاسباتی از نظر نظامی از چندین جبهه زیر ضربه قرار خواهد گرفت .ثانیا مردم عزیز از جنگ روانی این رژیم کودک کش هراسی نداشته باشند و فرزندان شجاع ایران اسلامی همیشه بیدار و هوشیار هستند و این کشور امارات در اینده نزدیک متوجه کار خود خواهد شد .
اگه این عربها با اسرائیل بیعت نمیکردن حال روز فلسطین این نبود اگه فلسطین شیعه بود میگفتن بخاطر ایران هست اونا که هم دین عربها هستن همه سنی هستن پس عربها بخودشون هم خیانت کردن اینا در قران لعنت شده هستن.