آقای محترم برای چی چنین عمل حرامی رو مشاهده کردی .... خلاصه دیگه این مزخرفات مسئولان قابل پذیرش نیست اگه غرب بده برای مردم چرا برای بچه های خودتون خوبه که همتون بهترین خونه زندگی تو غرب دارین ولی تا به مردم می رسه مسلمان میشین
خآکبرسرتون که ازیک حیوان کثیفی باسم خواننده غرب وحشی دفاع میکنین.واقعاخاکبرسرتون
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
خاک بر سر اون کسی که اینهمه کامنتو خونده هنوز نفهمیده هیچکس از خواننده حمایت نکرده!اصلا نفهمیده موضوع بحث و کامنت ها چی بوده!شما تشریف ببرین یه تست آی کیو بدین
با این مدیران انقلابی داشتن ماشین خوب،یک ملک متناسب با اعضای خانواده، دغدغه نداشتن هنگام خرید یومیه، سفر به نقاط مختلف کشور، برگزاری مهمانی و پذیرای عزیزانمون شدن، خریدهدیه برای عزیزانمون و گرفتن جشن و مناسبت و امنیت شغلی برای تک تک ایرانی ها شده حسرت ابدی.... پس سکوت کنید و گنده گویی رو به اتمام برسونید. پیشاپیش از تمام ماله کش ها عذرخواهی می کنم. می تونید بیایید و زیر پستم من رو آلبانی نشین، عامل صهیونیست و جیره خوار سعودی و تجزیه طلب و طاغوتی و هر چی دوست دارید فرض کنید اما حقیقت انکار نشدنیه.
بعضی ها در تفکیک مسایل مشکل دارند آمریکا از رویکرد حکومت ما انتقاد می کنه ما برای مقابله به مثل از یک خواننده انتقاد می کنیم مثل این می مونه آمریکا بگه یه نفر در ایران به خودش قلاده بسته و خود را سگ امام می خواند .لطفادیدتان را بازتر کنید.
اون احمقی که میگه فقر در ایران رو حقوق بشر نمیشه مقایسه کرد نمیفهمه توزیع عادلانه ثروت همون حقوق بشر
اصلا چرا شما دردت میاد ما که از ماهواره و تمام خوبیها و بدیهاش محرومیم تو که میبینی از بی ادبان ادب بیاموز
چشم کورتونو باز کنید بخاطر خودخواهی و زیاده خواهی شما
زندگی برای اقشار کارگر کارمند و بازنشسته ها غیر قابل تحمل شده در ضمن ساشا سبحانی که معرف حضور هست اونم ایرانیه ها