ما زمانی که نماینده بلایی بر سرش بیاد خوشحال میشیم. چون کارکردی ندارن. مدیر شبکه مستند درست گفته ولی باید دید چقد مردم تلویزیون می بینن. چون دروغ زیاد میگین.
مناطق آزاد شمال ایران در اختیار اردوغان گذاشته شده و برخی پتروشیمی های جنوب به اردوغان داده شده است و تریلی های طلای ایران نیز به اردوغان بعنوان هدیه خدا داده شد.
اردوغان، مسبب اصلی ویرانی و کشتار مردم سوریه از طریق ابزاری کردن اسلام (پروژه دموکرات اوباما-اردوغانی) و توسط مسلح کردن و تجارت با نیروهای تکفیری، سوریه را با خاک یکسان نمود اما با این وجود در حال خوردن پول سوریه، با فروختن جنس ترکیه ای به سوریه در چند برابر ایران و گرفتن پول ایران برای فروش کالاهای ترکیه است.
در سالهای قبل از کرونا حتی تا بالای 10 میلیارد دلار ایرانی سالانه فقط صرف خرید ملک در ترکیه گردید.
اردوغان در حال تسلط بر شمال کشور با همکاری با اسرائیل و آذربایجان علی اف است و احتمالا باید شاهد آشوب در بخش ترکزبان ایران نیز باشیم. هم اینک نیز با سد جدید اردوغان بر رودخانه های مادر شاهد ناآرامی های خشکسالی در اصفهان و در آینده شدت گیری این ناآرامی ها بی آبی خواهیم بود.
هر زمان نیز که نقشه های سلطان عثمانی لو می رود، حوثی ها چند موشک و پهپاد به عربستان می زنند و عکس خاشقچی واشینگتن پست دموکرات اوباما-اردوغانی را علی رغم زندانی شدن و محکومیت خبرنگاران واقعی در ترکیه سر علم می کند.
نماینده ای که حتی به طور تلویحی وشوخی چنین جمله سخیفی را در خصوص شلیک به مردم خود ، مردمی که یعنی نماینده آنها هم است به راحتی وبدون هیچ شرمی بر زبان می راند شایسته نمایندگی مردم نیست