حقیقت تلخ اینجاست که کشورهایی که کمکشان کردیم تا از شر داعش خلاصی یابند با همان دشمنانشان که کشورشان را نابود کردند به تفاهم می رسند عراق با عربستان سوریه با امارات و عربستان افغانستان با عربستان .
بستگی دارد ، چه کسی و وابسته به چه جناح سیاسی و یا هسته مرکزی قدرت فساد را انجام داده باشد ، جرم آن از مفسد الارض تا تشویق و ارتقاء پست متنوع است ! از سلطان سکه که اعدام می شود تا ... دکتر مهندس کاپیتان سردار خلبان ریاست محترم مجلس با تشویق و ارتقاء سمت !!!
درباره مطلب افغانستان، فرصتی که از دست رفت.
1. در این مطلب به محل تأمینِ هزینه ها و امکانات مورد نیاز برای این مقصود اشاره ای نشده ای آنهم در شرایطی که آموزش و پرورش ایرانیها هم دچار مشکل است و هنوز هم کلاسهای 30 و 40 نفره و مدارس دو شیفته وجود دارد و در سالهای گذشته (دوره 20 ساله) این شرایط به شدت بدتر هم بوده است.
2. بحث جاذبه فرهنگی ِ کشور مقصد (اینجا ایران) برای مهاجران در مطلب مورد توجه قرار نمی گیرد. بر خلاف کسانی که کشورهای اروپایی را به عنوان مقصد در نظر می گیرند (با هدف اقتصاد بهتر و تغییر) مهاجرین به ایران، ایران را به دلیل تأثیرگذاری حداقلی و عدم نیاز به تغییرات جدی برای تطبیق با جامعه ی مقصد انتخاب می کنند. این افراد هر چند که به آموزشهای رسمی ایران دسترسی نداشته اند اما به دلیل زبان مشترک، مشتریِ رسانه های ایران بوده اند ولی در این حوزه درونمایه ای به عنوان فرهنگ ایرانی قابل انتقال نیست و عملا دستاورد مورد نظر نویسنده در آموزشهای رسمی نیز قابل حصول نمی نماید.
3. افغان کشوری چند فرهنگی است و مهاجرین ِ گروههای قومی و مذهبی مختلف، حسب نزدیکی به مرزهای همسایگان، هدف مهاجرت خود را بر می گزینند. حجم بالای مهاجران افغان در ایران، دلیل بر تأثیر گذاری ایشان در جامعه ی افغان نیست بلکه اینها آسیب پذیرترین قشر ِ جامعه افغان هستند که لاجرم چاره ای به جز مهاجرت به ایران برایشان نمانده بوده. مثال ملموس تری می زنم: مهاجرت مسلمانان روهینگیا از میانمار بعد از نسل کشی ای که اتفاق افتاد، مهاجرتی بزرگ است ولی سرمایه گذاری بر ایشان برای ایجاد تغییر در جامعه میانمار اصلا قابل تصور نیست
متاثر شدم از پیشنهادی عبدالمجید شیخی اقتصاددان
به عنوان یک اقتصاد خوانده واقعا متاثر شدم از دیدگاه بسته این اقتصاد دان ذهنیت منفی ایشون بیانگر این هستش که حالا حالاها کشور ما درست نمیشه.فقط مالیات بگیر و اون سمت هم بانک خصوصی را تعطیل کنن
این شد پیشنهاد؟؟؟بلکه مالیات خوبه گرفته بشه اما اول باید تولیدی باشه درآمدی باشه بعد مالیات گرفته بشه
اقای اقتصاد دان واقعا متاسفم
فریدون حسن از روزنامه جوان، حرف دل مردم را زد. چرا این پول را از همان هواداران فوتبال (که سی چهل هزار نفر بیشتر نیستند اما ادعا می شود هر کدام از تیم ها بیش از 80 میلیون هوادار دارند!) نمی گیرند؟ این ظلم است اگر کسی اعتراض نمی کند دلیلش این است که شنونده ای نیست مسولی نیست. ناامید شدند از بس «گفتند» و بی اعتنایی دیدند.
تجربه ملی کردن بانکها را یک بار در اوایل انقلاب امتحان کردیم.اگر موفق بود دوباره بانکهای خصوصی به وجود نمیامد.بی انضباطی مالی وپولی امروز در نتیجه صدور مجوز های بی حساب وکتاب جهت تاسیس موسسات مالی واعتباری ست.اشتباه دیگر .تامین زیانهای هنگفت انها از خزانه دولت وادغام انها در بانکهای دولتی بود.الان در یک خیابان کرج 4 شعبه بانک سپه وجود دارد که از ادغام این بانک با بانک قوامین وموسسه انصار بوجود امده. این یعنی تورم کارمند ونتیجه ان بالا بودن هزینه های پرسنلی واداری وپرداخت ان از جیب مردم
تنها دارنده دلار در این مملکت فقط دولت است و دولت دلار می فروشد.
بنابراین قیمت دلار را دولت تعیین میکند.
ریال چاپ میکند و حقوق میدهد بعد دلار را گران تر میفروش که ریال ها را جمع کند