تابناک اهواز و خوزستان رو بایکوت می کنید
برای اعتراض اصفهانی ها بصورت زنده تلویزیون ها و رسانه ها و تو همه تون پخش می کنید ولی الان که مردم اهواز خواستن تجمع مسالمت آمیز با مجوز از استانداری داشتن نه تنها انعکاس نمیدین بلکه کلا نت رو قطع کردن شما هم هیچ خبری از این قطعی اینترنت در اهواز مخابره نمی کنید الان فقط سایتای داخلی امثال تو فقط لود میشن
مذاکرات ایران و عربستان بصورت پنهانی صورت گرفته و معنای آن این است که عملا به ملت ایران مربوط نیست که چه توافقاتی انجام شده است. بنابراین از سایت محترم تابناک خواهشمندیم که اینگونه تبترهای خبری را حذف نماید.
در خصوص زبان شاعر آذربایجانی «نظامی گنجوی» مراتب زیر به اطلاع می رسد: الف) در کل پنج منظومه ی نظامی حتی یک جا نیز سخن از زبان «فارسی» نیامده است (شاید به این علت است که در آن زمان هنوز زبان فارسی اختراع نشده بود). ب) نظامی گنجوی چندین جا به صراحت گفته که او شعرش را به زبان «دری» گفته است: (1) چو در من گرفت آن نصیحت گری* زبان برگشادم به دُرّ دَری(شرف نامه فصل 8 - تعلیم خضر در گفتن داستان). در اینجا مشخص است که نظامی پس از شنیدن نصیحت حضرت خضر شروع به نوشتن به زبان «دری» کرده و خود به زبان دیگری تکلم می کرده است. (2) خرد نامه های را ز لفظ دَری* به یونان زبان کرد کسوتگری (شرفنامه فصل 10- فرو گفتن داستان ...) (3) به پایان شد این داستان دَری * به فیروزه فالی و نیک اختری (خرد نامه فصل 50 - انجامش اقبالنامه)، و ....
ج) در خصوص واوژه های «پارس» و «پارسی» به کار رفته در خمسه هم باید گفت که هیچ گاه این واژگان به عنوان یک زبان به کار نرفته. تنها جایی که به عنوان زبان به کار رفته جایی که اشاره به فردوسی دارد و نظامی آن را هم به طعنه است. باید گفت در عهدی که نظامی منظومه های خود را سروده کل سرزمین ایران کنونی، ماوراءالنهر، عراق، ترکیه، افغانستان، پاکستان و بخش های عمده ای از هندوچین تحت سیطره ی سلسله ی ترک تبار سلجوقی بود که زادگاه و مسیر حرکتشان بر همه معلوم است. مشخصاً آذربایجان در سیطره ی سلجوقیان عراق بود که در اصل خلیفه ی بغداد از آنها فرمان می برد و فقط جایگاه تشریفاتی داشت.
بهتر است برای تعیین زبان یک شاعر به دور از تعصب و با چشم باز و با آگاهی از سبقه ی تاریخی واقعی به گفته ی خود شاعر مراجعه کنیم و اگر احترامی برای شاعر قائلیم به شعر و اثر او نیز احترام قائل شویم و برای او با شرایط امروزی شناسنامه صادر نکنیم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۵
بی سواد برو خسرو شیرین را بخوان آخه بی سوادی تا کجا؟؟؟؟؟ خسرو و شیرین به چه زبانی سروده شده است؟ خسرو و شیرین داستان از تاریخ کدام سرزمین است؟