"علم الهدی : وقتی نزولات آسمانی کم است مشکل با تجمع درست نمی شود، در مقابل خدا تجمع فایده ندارد بلکه تجمع باید در نماز باران انجام شود."!
جناب علم الهدی شما که تز می دهید و نسخه تجویز می کنید و حتما به این موضوع قلبا هم خیلی اعتقاد دارید!!بسم الله!بفرمایید شما بخوانید!یک روز برای اصفهان،یک روز برای خراسان،یک روز برای سیستان و ... انشاالله که شما بتوانید خشکسالی را بر طرف کنید ولی اگر نتوانستید آنرا حل کنید دیگر افاضه کلام نفرموده و از کشورهایی که خشک تر از ما هستند و مشکلشان را حل کرده اند کمک بگیرید انشاالله که که با مدیریت درست و کار کارشناسی اصولی مشکل کم گردد.
سلام ، دولت محترم بجای اینکه لایحه رتبه بندی معلمان را پس بگیرد چرا حقوق کارکنان و مدیران شرکتهای دولتی را اصلاح نمی کند چطور است که در شرکتها پرداخت حقوق های ۳۰ میلیون تومانی و بالاتر ایرادی ندارد و بودجه برای آنها است ولی برای پرداخت به معلم ها بودجه نیست بهتر است بزای تامین بودجه طرح از حقوق نامتناسب شرکتهای دولتی کم شده وبه حقوق زیرخط فقر معلم ها افزوده شود این کار در راستای طرح پرداخت عادلانه حقوق است که از سوی ریاست محترم جمهور بیان شده است برازنده کشور اسلامی نیست که در پرداخت حقوقها چنین فاصله باشد قابل توجه روسای برنامه بودجه و امور استخدامی کشور .
ازاین متن دو سئوال برایم پیش آمد اول اینکه تو شهرداری قم 1000 جوان کار می کنند کهحداقل50 نفرشان نماز نمی خونند حتما یکیش هم پسر خودش بوده
دوم اینکه تجمع برای آب تجمع برای مقابل خداست و تجمع برای نماز باران تجمع....
چرا با وجود مشکل اب زاینده رود پروژه سد کوهرنگ ۳ که قرار بود ۳۰۰ میلیون متر مکعب اب به حوزه این رودخانه سراریز کند تعطیل است
چرا اصلا مساله به این مهنی مطرح نمی شود
جهت اطلاع از سال ۹۹ که مهاب از نظارت این پروژه کنار گذاشته شد کار به علت ناتوانی مشاور جدید و کمبود شدید مالی پیمانکار( شرکت سابیر) به سمت تعطیلی رفت
سوال
ایا نباید پروژه به این مهمی با نگاه ویژه نگریسته شور!
در مقابل خدا تجمع فایده ای ندارد !!
آقای علم الهدی مردم درخواستهاشون رو فقط از این طریق میتونن بگوش مسئولین برسونن . شما خداروشکر از همه لحاظ خیالتون راحته ولی مردم با بدبختی دارند زندگی میکنند
علم الهدا فرمودند وقتی نزولات آسمانی کم است مشکل با تجمع درست نمی شود، در مقابل خدا تجمع فایده ندارد بلکه تجمع باید در نماز باران انجام شود
شما بیا یکماه نماز باران بخوان اگر باران آمد من به هر چه شما بگوئید قبول میکنم، من هم با یکوسیله بسیار کوچک کاری میکنم که نیم ساعت بعد باران ببارد ولی به شرطی که هر چه من میگویم شما تا آخر عمر قبول کنید.
جناب علم الهدی
مدیریت در کشورهای کم اب و پیشرفته که به پیروزی بر مشکلات ابی شان دست یافته اند
قطعا دست به تحقیق و برنامه ریزی علمی و اجرای دقیق کارهای منطقی و اموزش به مردم زده اند
و تهیه و تدارک زیر ساختهای لازم از جمله مدیریت اب با شیوه های مدرن و بازیافت درصد زیادی از فاصلاب
و استفاده از ابیاری تحت فشار و توسعه گلخانه ها و بازسازی سفره های اب زیر زمین ووووو کرده اند
لذا به جای هزینه از دین خدا و حمایت مطلق از دولت جناب تازه رسیده رییسی
، ایکاش به ایشان توصیه می کردید که مدیریت آب در سطح کشور را که مسکوت مانده را عملی کنند
و ببینند که ان کشورهای موفق چکار کرده اند ؟ که در این زمینه هم سالها از ما جلوتر هستند
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
اینا فقط بلدند فعالان اجتماعی و محیط زیستی که بر کارهای غلط اینها اشراف دارند به اسم جاسوس دستگیر کنند.
جناب علم الهدی شما که تز می دهید و نسخه تجویز می کنید و حتما به این موضوع قلبا هم خیلی اعتقاد دارید!!بسم الله!بفرمایید شما بخوانید!یک روز برای اصفهان،یک روز برای خراسان،یک روز برای سیستان و ... انشاالله که شما بتوانید خشکسالی را بر طرف کنید ولی اگر نتوانستید آنرا حل کنید دیگر افاضه کلام نفرموده و از کشورهایی که خشک تر از ما هستند و مشکلشان را حل کرده اند کمک بگیرید انشاالله که که با مدیریت درست و کار کارشناسی اصولی مشکل کم گردد.