نگذارید شرکت کره ای به ماستم کند
ابرشرکت الجی، به کرهای: (주식회사 엘지) یک ابرشرکت خوشهای کرهای چندملیتی است. این ابرشرکت پس از سامسونگ، دومین شرکت خوشهای (فعال در چند صنعت) در کشور کره جنوبی میباشد. دفتر مرکزی ابرشرکت الجی در برج دوقلوی الجی، در شهر سئول قرار دارد
الجی محصولات خود را در سه بخش: وسایل الکترونیکی، مواد شیمیایی و تجهیزات مخابراتی تقسیم نموده، که هر کدام از بخشها، تحت مدیریت یک یا چند شرکت تابعه و زیرمجموعه قرار دارند.
موفقیت این شرکت برای ما آسیایی ها نیز شایسته ستایش است وبرای آن توفیق بیشتر آرزومندیم،اما تولید وبه عبارت دقیق تر فروش وخدمات پس از فروش آن در ایران داستان دیگری دارد که وجهه این شرکت چند ملیتی را دستخوش خود قرار داده ونام برند را تحت تاثیر قرار می دهد.
نمونه ای از رفتار این شرکت با مشتریان که در هر برند تجاری مهم ترین سرمایه آن به شمار می رود،درپی می آید:چندسال پیش بود که مانند بسیاری از ایرانیان که درخانه خویش مجموعه ای ازکالای خانگی آلمانی،ایرانی وکره ای وچینی را دارند،جاروبرقی مدل. VI-3870HTSدر نمایندگی ال جی نظرم را جلب کرد که با مکش بسیار قوی،گوی فلزی را به هوا می برد.پانل هدایت وتنظیم این مدل برروی دسته قرار داشت وپس از مدت کوتاهی استفاده،بی هیچ استفاده نادرستی خراب شد! قاعدتا با توجه به گارانتی موضوع به شرکت منعکس گردید ومتاسفانه آگاه شدم بسیاری از مشتریانی که این مدل را خریده اندبه سبب مشکل مشابه درتولید،امکان استفاده از این دستگاه چند میلیونی را ندارند وشرکت نیز پاسخ گوی جبران خسارت یا تحویل مدل دیگری نیست.
حال این پرسش مطرح است که آیا مسوولین تجاری شرکت LGدر سئول وتهران،سفیر محترم کره جنوبی در تهران، وزارت صمت،اتحادیه صنف لوازم خانگی،اداره کل تعزیرات تهران،اتاق بازرگانی،صنایع ،معادن وکشاورزی ایران ومانند آن ها در دفاع از مشتری ایرانی،واکنشی دارند؟
این قلم به حرمت بسیاری از محصولات خوب این برند جهانی،منتظر رویکرد مسوولان وپیش از همه شرکت معتبر گلدیران دراین زمینه است واز طرح موضوع در خبر بیست وسی ودیگر رسانه ها خودداری می نماید.
بااحترام رامین امینی
آقای یوسف نوری مدتی رییس هسته گزینش استان ایلام بود و در دوره او افراد باسواد بسیاری به دلایل واهی رد صلاحیت شدند و از ادامه استخدام آنها در آموزش و پرورش جلوگیری شد
ما وزیر نمیخواهیم. وزیر به چه درد ما میخورد. نگرش نظام باید به آموزش و پرورش تغییر کند. نوری و ... کاره ای نیستند و در بر همان پاشنه خواهد چرخید. حقوق وزیر آموزش و پرورش را به ایتام بدهید
راه پیمائی روز اربعین و چفیه امروز در مجلس... کارش را کرد و نمایندگان بیسواد و حداقلی و احساسی بهش رای دادن !!!!
فرهنگ و آموزش و اقتصاد و سیاست همه ارینگونه است در کشور و رئیسی وزرای باسواد و دلسوز و مردمی و کاردان را در کابینه ندارد
جناب نوری ، بزرگترین اختلاس کشور در صندوق ذخیره فرهنگیان (معروف به اختلاس 8000میلیاری تومانی)در زمانی روی داد که جنابعالی عضو هیات امنای صندوق بودید. در زمان به چه کاری مشغول بودید؟؟؟