علی احمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
ای برادر تو هم دلت خوش است ،گناه و.. سرتا پای این‌مملکت را گرفته ، آنوقت تو می گویی اینگونه نماز خواندن ریا می باشد !؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
نسخه نویسی الکترونیک طرح بسیار خوبی است.از اتلاف وقت و هزینه و حیف میل دارو و تجویز بی مورد خدمات بیمه ای هم جلو گیری می کند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
حاج مهدی سعادتی،"بهتر است کسانی که ردای مسئولیت به تن دارند تلاش کنند تا ریاکاری را از کشور دور کنند و اجازه ندهند این رذیلت اخلاقی مثل قارچ میان مردمان رشد کند."
OMID
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
کسی حق اعتراض و قضاوت نداره از خودتون شروع کنید
مجید گودرزی
|
Germany
|
۰۹:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
بدون شک آقای قالیباف نمی دانسته که در مقابل تحفه ی شاهانه اش، به آقای اردوغان، یک کتاب بی ارزش دریافت می کند.
وگرنه حتما ایشان هم کتاب «بیشعوری» را به نمایندگی از مردم ایران به ایشان هدیه می کردند، بلکه کمی اداب دیپلماتیک یاد بگیرد.

این تحفه ی حقیر ما را یاد این بیت فردوسی می اندازد که در هجو پاداش ناقابل سلطان محمود غزنوی سروده است؛
...
اگر شاه را شاهی بودی پدر
به سر برنهادی مرا تاج زر
اگر مادر شاه بانو بودی
مرا سیم و زر تا به زانو بدی
...
پرستار زاده نیاید بکار
وگر چند باشد پدر شهریار
پشیزی به از شهریاری چنین
که نه کیش دارد نه آیین و دین.

مجید گودرزی_ فعال سیاسی
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
نماینده مجلس: مردم باید آلودگی هوا را تحمل کنند... امام جمعه تهران: مردم گرانی ها و مشکلات را تحمل کنند.... وزیر: برای رفع آلودگی هوا دعا کنید.... عضو شورای نگهبان: تورم و گرانی دست خداست.... ... همه چیز دست خداست پس مسئولین چه کاره اند... بنشینند در خانه ما مردم خودمان دعا می کنیم!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
صد در صد با نظر اسماعیل کهرم در ارتباط با فریدون عباسی موافقم و قطعا باید ایشان تحت تعقیب امنیتی ملی قرار گیرد
و عباسی همانزمان که حمله به تاسیسات نطنز توسط اسراییل را با زدن پوزخند !! خیلی زیبا ارزیابی کرد ، مشخص شد !!

جناب قالیباف در ملاقات چند دقیقه ای با اردوعان و دادن هدیه نفیس از جیب بیت المال و گرفتن یک جلد کتاب اردوغان!!!

چنان ذوق زده و خوشحال بود که انگار سند استانبول را ۶ دانگ دریافت کرده

و در مقابل زبان بدن بی تفاوت و پر از تکبر و اخموی اردوغان نسبت به او ، کاملا به مخاطب ایرانی ، احساس سرشکستگی را القا میکند .

واقعا و بیش از حد متاسفم .ق/ح
یامهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
آقای داننده اقامه نماز اول وقت بارها از طرف ائمه و بزرگان تاکید شده چه کسی بپسندد با نه .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
ممنون که ریا کاران را رسوا کردید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
توافق همان اردیبهشت ماه آمادۀ امضا بود. اما معمولا همان‌ اول بله را نمی‌گوید.
نظرات بیشتر