نوستراداموس
|
Canada
|
۱۷:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
مو لای درز پیش بینی های من نمیره
وحالا پیش بینی من درمورد مذاکرات:
بدون هیچ تردیدی توافق دوباره صورت میگیره یک درصد هم شک نکنید!
امریکا دوباره به برجام برمیگرده اما هیچ تضمینی نمیده که دولت بعدی نقضش نکنه چون اصولا نمیتونه چنین تضمینی بده
داراییهای مسدود شده ایران
ازادمیشه و میزان صدورنفت افزایش پیدامیکنه
دلار تا حدود ۲۳هزارتومان پایین میادو نهایتا روی ۲۵ هزارتومان ثابت میمونه
تا انتخابات ۲۰۲۴ دلار وارد کانال ۳۰ هزارتومان میشه ترامپ در انتخابات بعدی پیروز میشه
و دوباره میزنه زیر برجام ! واینبار مکانیزم ماشه راهم فعال میکنه و روز از نو وروزی از نو
دلار هم میره جاییکه دست ادمهای معمولی بهش نرسه !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
توافق سر برجام؟یا بالاتر از برجام!؟
مهران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
هر کاری آدم خودشو میخاد.اینا مذاکره بلد نیستن. حکومتم خیلی دنبال توافق نیس. در نتیجه اینا همش فیلمه که به مردم بگن آره ما اهل مذاکره ایم اونا نخواستن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
رفتید مذاکره دلار گرونتر شد نریدددد
نصر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
جالبه دولت انقلابی هم شدیدا دنبال برجام روحانیه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
زندگیمون به چه چیزایی بنده هر کی میتونه داره از اینجا میره اونا که موندن یا مثل ما فقیر بیچاره ها در حال مرگ تدریجی یا اونایی که دارند از خون این ملت فقیر ارتزاق میکنند زالوها و انگل های جامعه مافیا چه کشور بدی شدیم
عباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
روسها زیادی خوش بین هستند. متاسفانه مذاکره کننده قوی در این دوره نداریم که بتواند با طرفهای اروپایی که حافظ منافع آمریکا هستند با اقتدار و منطق صحبت کند. هنوز در هیچکدام از صحنه هایی که از مذاکرات پخش شده ندیدیم که آقای باقری صحبت کند و فقط اطرافیان ایشان صحبت میکردند. آیا در وزارت امور خارجه افراد مطلع و با سابقه که بتواند انگلیسی صحبت کند نداشتیم. اطلاً یکی از معاونان وزارت خارجه که تجربه سیاسی بالایی داشت باید به عنوان معاون وزیر در مذاکرات شرکت میکرد. متاسفانه جو مذاکرات به نفع ما نیست و مطمئن باشید روسیه و چین هم علاقه ای به منافع ایران ندارند و حتی به نفع آنهاست که برجام به نتیجه نرسد تا ایران فقط به آنها وابسته باشد .
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
روسیه و چین هیچ وقت نمی خواهند تحریم ها برداشته شودچرا که صادرات ما قیمت میبرند.ایران باید مستقیم بانکاینده آمریکا مذاکره کنند.خود چین سنگ اندازی میکند تا نفت ما را زیر قیمت......
رحیم
|
Switzerland
|
۱۸:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
در کنفرانس گ ۷ در انگلیسی که از هفت کشور قدرتمند اروپایی انجام شد همگی با یک صدا و قوی به ایران و روسیه اولتیماتوم داند که ایران با زمان بازی می کند و ایران با کس بازی می کند در وقت کشی! و جو بایدن رئیس جنهور کشور تروریست پرور آمریکا گفته امکانات دیگری روی میز است که می تواند برای ایران خطرناک شود و آیارن با آتش بازی می کند! و میگویند این آخرین شانس ایران است!
کریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
باقری:‌ هیچ پیشنهادی از طرف مقابل دریافت نکرده‌ایم:
اگر قرار شد که هئیت ایرانی پیشنهادی دهد که خیلی زود و بدون چانه زنی از آن عقب نشینی کند، همان بهتر که آن پیشنهاد را اصلا ارائه ندهد، چون در اینصورت طرف مقابل گستاخ تر میشود.
الرغم تبلیغات طرفهای غربی این مذاکره (مذاکره با دولت سیزدهم) برای آنان باید آخرین فرصت است. ایکاش آقای باقری بطور روشن و بدون هیگونه حاشیه چینی و فقط در یک جمله که: "در صورت رد این پیشهاند ، پیشنهاد دومی در کار نیست". ایران اگر این بار آنان را سر جایشان ننشاند، دیگر فرصتی در کار نخواهد بود. یا برجامی بدون تحریم (کلی و همۀ تحریمها) یا خروج از ام پی تی. تیم ایرانی به مذاکرات ادامه دهند تا ترک میز مذاکره به گردن ایران نیفتند ولی همزمان با مذاکرات مقدمات خروج از ام پی تی را صورت مشخص و بدون تعارف فراهم کنند. عدم توافق برای کشور و ملت ایران از این بدتر نخواهد شد . اگر پیشرفت در گفتگوها با دولت آقای روحانی خوب بود باید همان موقع طرف غربی زمان را غنیمت بشمارد و با آنان تواق میکرد.
نظرات بیشتر