محمد بگی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۳ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۶
این که شرکت های مختلف با عناوین غلط انداز به تولید چنین محصولی که از آن به عنوان مایه حیت نام برده می شود، فعالیت می کنند، جای تعجب ندارد . وقتی که بتوان به سهولت شرکتی را به ثبت رساند به یقین استاندارد کردن آنهم چندان کار دشواری نخواهد بود. نکته دیگر این که مگر مرجع ناظر بر استاندارد تو این مملکت وجود ندارد؟ چرا وجود دارد منتها بیشتر مواقع چشمها را می بندند وجور دیگر می ببنند و این میشه که محصولاتی بی کیفیت و حتی آلوده روانه بازار همیشه تشنه مصرف میشه و حتی تبلیغ هم میشه . حالا هم که فصل فصل آب معدنیه حال کدام معدن خدا عالم است و بس.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۶
ظاهرا برگه ها از بعضي قسمتها مونتاژ شدن به خطهاي روي كاغذها توجه كنيد در ثاني چقدر بيكارند كه براي خريد آب معدني اينهمه وقت وپول هدر ميدن پس لابد از صبح تا شب كارشركت نفت بررسي روي خورد وخوراك كاركنانه؛بجاي اكتشاف وتحقيق! ! ! ميرفتين چاهه نفتو خاموش ميكردين اينهمه خسارت به اين مملكت نميخورد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۶
مورد تایید نیست یعنی چی ؟! یعنی باید اینا هنوز تولید بشن و سلامتی مردم رو به خطر بندازن ؟ تنها هنرتون همینه که بگید مورد تایید نیست ؟ حالا چقدر بدن از پایین لیست میان بالا ؟
مهران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۸
به نظر من آب آشامیدنی تصفیه شده به مراتب بهتر از آب معدنی است البته آب معدنی هم مصرف زیادش خوب نیست ولی آب آشامیدنی 3 برند بسیار خوب است 1 دسانی (شرکت کوکاکولا) 2 آکوافینا (شرکت پپسی) 3 نستله ولی یک توصیه اینکه آب معدنی دماوند و کوهرنگ بدترین آب معدنی میباشد هرگز استفاده نکنید.