آمریکا یک راه داره که سراغ تقابل بیشتر با ایران بره که در مجموع سودی برای آمریکا نداره. راه بهتر اینه که ایران اتمی رو بپذیره و سعی کنه در درازمدت رابطه اش رو با ایران بهتر کنه.
ظریف به تنهایی از این دو اتوبوس نفر قوی تر بود
چقدر بهش تهمت زدند
در حالی که فقط دستور را اطاعت می کرد
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۰:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
ظریف دستور می گرفت و بلد بود دستور را به طرف مقابل انتقال دهد اینها دستور می گیرند و بلد هم نیستند منتقل کنند اما یک چیزی را خیلی خوب بلدند آن هم فروشگاههای شهر وین است ک...
ناشناس
||
۰۳:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۶
سیر تکاملی شروط ایران برای بازگشت به برجام :
دوسال پیش : دولت جدید امریکا باید ترور شهید سلیمانی رامحکوم کند وچندصد میلیارد دلار خسارت بدهد وداراییهای بلوکه شده ایران را ازاد کند وکل تحریمها چه برجامی چه غیر برجامی را یکجا بردارد طوری که قابل راستی ازمایی باشد
پارسال : امریکا باید کل تحریمها رابرداردو چند ده میلیارد دلار از پولهای بلوکه شده ایران را ازاد کند
چند ماه پیش : امریکا باید کل تحریمهای ایران را بردارد
امروز : امریکا باید تحریمهای «برجامی» را بردارد
احتمالا هفته بعد : امریکا بخشی از تحریمهای برجامی را بردارد ( بازگشت مرحله به مرحله) !!!
یک عده انتظار دارن که با برگشت به برجام به تدریج رابطه ایران و آمریکا بهتر بشه. همانطور که امثال من زمان آقای روحانی انتظار داشتیم. اما این کار یک ریسک داره و اینه که سه سال دیگه ممکنه یک جمهوریخواه رییس جمهور بشه و بزنه زیر همه چیز. مثل زمان برجام برخی کارتهامون رو بسوزونیم و تا بخوایم برگردونیم کلی طول بکشه.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
نابغه وقتی رابطه بهتر بشه دیگه رییس جمهوری بعدی چرا باید خرابش کنه؟ مسئله اصلی اینه که آمریکا ستیزی جزيي از برنامه تامین منافع روسیه در خاورمیانه است که از سرمایه مردم ایران پرداخت می شود.
یکی از موارد اختلاف ظاهرا این است که ایران اصرار دارد تا توافقات صورت گرفته از سوی هیئت مذاکره کننده قبلی ( همکاران ظریف) نادیده فرض شود ولی "طرف مقابل" خواستار معطوف شدن مذاکرات فعلی با توافقات مذکور باشد.
خیلی مایلم بدانم هیئت فعلی ایرانی اگر با سوال ذیل از سوی "طرف مقابل" و نیز افکار عمومی دنیا مواجه شود چه پاسخی خواهد داد؟
سوال: اگر شما قائل به ندیده گرفتن توافقات با دولت قبلتان و از سرگیری مذاکرات با محور های جدید هستید٬ چگونه همین رویه که از سوی دولت ترامپ در قبال توافقات دولت قبل خود دنبال شد را نپذیرفتید؟! اگر دولتهای یک کشور باید صرف نظر از اختلاف جناحی و حزبی باید متعهد به معاهدات بینالمللی یکدیگر باشند٬ چرا شما خود را متعهد به دنبال کردن آنچه قبل از شما جریان یافته نمیدانید؟
و بیشتر میل دارم که جوابی شبیه به ذیل به آنان داده شود:
جواب: اولا مذاکرات گروه قبلی هنوز به مرحله توافق رسمی نرسیده بود. بنابر این حتی خود همان گروه هم ممکن بود سیر توافقات را تغییر دهد. کما اینکه "طرف مقابل " هم ممکن بود بدینسو می رفت یا برود. که البته قبول داریم منجر به طولانی تر شدن مذاکرات می شود که خیلی مطلوب نیست. دوما میزان پایبندی ملت ها به معاهدات از هر درجه جدیت که باشد٬ تا انجا که بین کشور جهان سوم ( در حال رشد) و کشور های قدرتمند رشد یافته منعقد شده باشد وتا انجا که بتواند به شرایط "خسارت گریزتر"به نفع کشور در حال رشد منجر شود٬ نباید غیر قابل تجدید نظر تلقی شود. در مورد ترامپ ٬ تجدید نظر او و جریان پشتیبانش این ویژگی "خسارت گریزتری " برای ایران را نداشت اگر چه برای برخی سودمندانه تر بود.
مشكل برجام ايران اقتصاد ضعيف دولتى وخصولتى است
ايران بايد اساسي را بر اقتصاد قوى بر مبناى شركتها و توليدي سهامى عام بنا نهاده و اقتصاد داخلى بر اساس توليدات ايجاد كرده و اقتصاد دولتى و خصولتى را به شركتهاي عمومى تبديل كرده و به مردم واگذار كند بر اساس راستى و درستى
تا زمانيكه مسايل ايران بر پاشنه فعلى ميچرخد باز هر گونه توافق با اندك نوسانى از هم پاشيده ميشود